• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căni

Cănile - alegeți cana de călătorie sau ceașca termică perfectă în magazinul Sportano 

Căutați cana potrivită pentru traseu, pentru o drumeție sau pentru uzul zilnic? O cană termică va fi soluția perfectă, deoarece poate fi transportată confortabil în orice situație, iar capacitatea sa vă permite să pregătiți o cantitate destul de mare de băutură. Atunci când cumpărați, luați în considerare materialul, tipul de capac sau durata de menținere a temperaturii. La Sportano, vă oferim căni de călătorie de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Delphin, FOX International, Kambukka, RidgeMonkey sau Tatonka.  

Cu mâner, pentru mașină, pentru copii sau pentru cafea - diferite tipuri de pahare termice 

Dintre tipurile de căni termice, cel mai popular tip sunt cele funcționale cu capac 3 în 1. Trebuie doar să apăsați de două ori pentru a folosi cana - prima pentru a bea și a doua pentru a sigila cana și a împiedica scurgerea băuturii. Aceasta este o soluție rapidă care vă permite să beți confortabil în orice condiții. Cu astfel de căni, este posibil să le închideți complet și, de asemenea, să le sigilați puțin, astfel încât să puteți răci ceaiul sau cafeaua fierbinte. Pentru mașină, în schimb, cănile clasice cu o secțiune inferioară puțin mai îngustă vor funcționa bine, astfel încât să se potrivească în suportul pentru băuturi al vehiculului.  

Paharele termice sunt fabricate din oțel inoxidabil, cu un fund din silicon pentru a asigura o aderență suficientă a paharului și pentru a proteja suprafața de zgârieturi. Unele dintre pahare sunt fabricate cu tehnologia Snapclean®, care facilitează menținerea curățeniei. În doar două mișcări, capacul poate fi îndepărtat și curățat temeinic, chiar și în mașina de spălat vase. 

Dacă sunteți în căutarea unei căni termice pentru copii, alegeți capacitatea și dimensiunea potrivite, precum și designul recipientului - trebuie să fie sigur și confortabil de utilizat. Să fie suficient de rezistent la scurgeri, astfel încât copilul să fie sigur că băutura nu se va vărsa în timp ce o bea și o transportă. Merită să cumpărați o cană termică mică sau una cu mâner pentru o utilizare confortabilă.  

Cană termică sau de călătorie - cum să alegeți modelul potrivit? 

Cana termică este concepută în mod similar cu un termos, adică cu doi pereți dubli care sunt umpluți cu vid. Această soluție permite păstrarea căldurii în interior. Este construit cu un capac etanș și o piesă bucală pentru o utilizare convenabilă și rapidă. Dacă doriți să vă păstrați băutura caldă pentru o perioadă lungă de timp, cana termică va fi o alegere bună.  

O cană de călătorie, în funcție de model, nu poate păstra în mod adecvat căldura în interior. Uneori puteți găsi unele cu capac din plastic sau silicon, care va asigura că băutura nu se răcește atât de repede. 

Cum adaptați o cană termică la propriile cerințe? 

În primul rând, o cană termică ar trebui să vă păstreze băutura caldă pentru o perioadă lungă de timp. Unele modele pot menține o temperatură ridicată timp de câteva ore sau chiar câteva ore. Cănile termice au, de obicei, capacități ușor mai mici decât termosurile - variind între 0,33 și 0,7 litri. În cele mai multe cazuri, veți găsi căni din oțel inoxidabil și cromat, adică cu tehnologie Cromargan®, dar și cele clasice din oțel. De preferat să fie confecționate din materiale durabile care nu conțin substanțe nocive, cum ar fi BPA. Astfel de căni, pe lângă faptul că păstrează temperatura pentru o perioadă lungă de timp, vor fi caracterizate de durabilitatea și robustețea lor. Atunci când alegeți o cană, merită să acordați atenție etanșeității capacului, precum și micii crestături din mijlocul cănii și cauciucul antiderapant care va permite o prindere confortabilă. În plus, este bine ca recipientul să aibă capacitatea și dimensiunea potrivite, deoarece poate fi folosit nu numai pe traseu sau în timpul unei drumeții, ci și în mașină. O cană termică pentru mașină trebuie să se potrivească în spațiul din vehicul, să încapă într-un suport sau spațiu de depozitare adecvat. 

Căni termice - cât timp mențin temperatura? 

O cană termică bună ar trebui să rețină căldura pentru o perioadă lungă de timp. Acesta este alcătuit din pereți groși cu vidul menționat mai sus între ei. Acest lucru împiedică stratul exterior să se încălzească și să emită căldură în mediul înconjurător. Modelele standard pot menține căldura de la 3 până la chiar 10 ore. La depozitare și transport, cana trebuie să fie suficient de etanșă pentru a păstra băutura la o temperatură ridicată pentru o perioadă lungă de timp.  

Pe ce mărci care oferă căni de călătorie și căni termice merită să pariați? 

La Sportano, avem căni termice de la Kambukka cu tehnologia Snapclean®. Acesta este un sistem inovator care constă într-un capac special 3 în 1 care facilitează deschiderea, închiderea și curățarea cănii. Pe de altă parte, cana de drumeție cu ureche de la Tatonka este o opțiune excelentă pentru drumeție și pentru camping. Este prevăzut cu un capac care împiedică răcirea rapidă a băuturii. Dacă sunteți în căutarea unei căni de pescuit, vă oferim produse de la mărcile RidgeMonkey și Delphin, care sunt fabricate din materiale durabile. Acesta din urmă are, de asemenea, pereți dubli pentru o izolare termică ridicată. De asemenea, veți găsi la noi sticle termale - o soluție rapidă pentru a vă potoli setea. Pur și simplu deșurubați partea superioară și înclinați sticla. Fabricate din oțel inoxidabil fără BPA, sticlele păstrează căldura până la 8 ore și frigul până la 21 de ore. Unele modele au mânere speciale pentru a putea fi agățate de un rucsac de drumeție. 

Extindere descriere Restrângere descriere