Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

RidgeMonkey

RidgeMonkey este o companie fondată în 2014 care, deși a început de mică, s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai mari producători de echipamente de pescuit. Marca a continuat să crească de-a lungul anilor și și-a extins în mod constant gama, care include acum lansete, linii împletite, lanterne, cutii de momeli, precum și îmbrăcăminte tehnică și kituri de accesorii de pescuit gata făcute.  

Compania acordă o atenție deosebită testării tuturor produselor sale înainte de a le pune în vânzare și se ține la curent cu cererea de produse din industria pescuitului. Acesta răspunde la acest lucru prin dezvoltarea de produse de ultimă generație și soluții tehnologice care au un impact direct asupra îmbunătățirii calității produselor individuale. Prin urmare, atunci când achiziționați accesorii de pescuit marca RidgeMonkey, puteți fi siguri că acestea au fost fabricate cu atenție la detalii și îndeplinesc chiar și cele mai stricte cerințe de durabilitate și funcționalitate.  

Brandul este asociat cu pescari de renume mondial care folosesc zilnic produsele RidgeMonkey și recomandă utilizarea lor pe scena mondială. Printre aceștia se numără Dave Lexy, Anthony White, Joe Turnbull și Darren Akehurst. Brandul a contribuit la dezvoltarea pescuitului la copcă și continuă să revoluționeze această piață prin dezvoltarea de accesorii de calitate superioară. 

Extindere descriere Restrângere descriere