• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Delphin

Delphin

Istoria companiei slovace Delphin datează din 2004. De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat continuu, și-a extins sortimentul și și-a îmbunătățit produsele, motiv pentru care este acum unul dintre cei mai mari producători de echipamente de pescuit, folosit de mii de clienți mulțumiți din întreaga lume. De-a lungul istoriei sale, marca și-a extins semnificativ aria de distribuție și a început să livreze produsele sale pe piețele externe, inclusiv în Polonia, Republica Cehă, Ungaria și România. 

Toate accesoriile marca Delphin îndeplinesc standarde înalte și satisfac cerințele chiar și ale celor mai profesioniști pescari. Mai mult, marca oferă și echipamente dedicate tuturor începătorilor în ale pescuitului, care abia încep aventura cu acest sport. Compania a crescut gradul de conștientizare a pescuitului și a încurajat mulți oameni să încerce să practice acest sport. 

Oferta producătorului slovac Delphin include produse specializate atât pentru pescuitul la spinning, cât și pentru pescuitul cu muscă. În plus, sortimentul include și alte accesorii, cum ar fi: ancore, cârlige, plase de aterizare, plase, mulinete, lansete și chiar corturi și umbrele. Fiecare pescar poate fi aprovizionat cu produse esențiale și funcționale de la Delphin. 

Extindere descriere Restrângere descriere