• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Mobilier turistic

Produse: 68

View as
 1. Covoraș de scaun pliabil Tatonka verde 3235.015
  83,99 RON
  55,99 RON
  26 x 34 cm

  1

 2. Coleman Pack Away Cot pat de călătorie gri 2176135
  611,99 RON
  549,99 RON
  203 x 112 x 43 cm

  1

 3. Scaun turistic Spokey Panama albastru 839629
  211,99 RON
  177,99 RON
  100 x 20 x 20 x 20 cm

  1

 4. Scaun de drumeție Coleman Kickback gri 2000038346
  255,99 RON
  222,99 RON
  66 x 52 x 66 cm

  1

 5. Scaun turistic Spokey Panama verde 922276
  211,99 RON
  177,99 RON
  100 x 20 x 20 x 20 cm

  1

 6. Outwell Bahamas Cabinet negru 531173
  722,99 RON
  611,99 RON
  OS

  1

 7. Outwell Aruba Cabinet maro 531172
  1.111,99 RON
  944,99 RON
  OS

  1

 8. Scaun de drumeție Outwell Acadia negru 410045
  1.187,99 RON
  1.088,99 RON
  OS

  1

Mobilier turistic - modele rezistente si confortabile in magazinul Sportano.ro

Oricine a plecat vreodată în camping, a bivuac sau pur și simplu și-a petrecut vacanțele în aer liber știe cât de important este mobilierul turistic potrivit. Alegerea corectă a mobilierului poate contribui la îmbunătățirea confortului, funcționalității și confortului în timpul unor astfel de călătorii. Excursiile în aer liber sunt o oportunitate excelentă de a contacta natura, de a vă odihni din agitația cotidiană și de a descoperi locuri noi. De aceea, merită să vă asigurați că această experiență este și mai plăcută datorită mobilierului turistic bine ales. În magazinul Sportano.ro veți găsi o gamă largă de mobilier turistic de la mărci precum Outwell, Easy Camp, Vango, Coleman și Helinox.

Scaune de călătorie: confort de călătorie

Scaunele turistice sunt un element indispensabil al oricărei echipamente de tabără. Merită să alegeți modele ușoare, pliabile, ușor de transportat, dar în același timp confortabile și stabile. Pe piață sunt disponibile diverse tipuri de scaune turistice, de la fotolii simple și compacte până la fotolii mai avansate cu cotiere sau funcții suplimentare, precum un compartiment pentru băuturi sau reglarea unghiului spătarului.

Mese turistice: caracter practic în vacanță

Mesele turistice sunt un alt element important al echipamentului taberei. Acestea vă permit să luați masa confortabil, să jucați jocuri de societate sau să citiți hărți. Ca și în cazul scaunelor, merită să alegeți modele pliabile care sunt ușor de transportat și asamblat. Atunci când alegeți o masă turistică, merită să acordați atenție stabilității, materialului și suprafeței utile, care ar trebui să fie suficientă pentru numărul de persoane care călătoresc.

Șezlonguri turistice: relaxare pe plajă sau la munte

Șezlongurile turistice sunt soluția perfectă pentru relaxare în aer liber, atât pe plajă, cât și la munte. Ușoare, pliabile, ușor de transportat și asamblat, oferă suport confortabil și capacitatea de a-ți îndrepta picioarele. Merită să alegeți modele din materiale durabile și rezistente la intemperii, cum ar fi aluminiul sau oțelul. Unele șezlonguri au funcții suplimentare, cum ar fi reglarea unghiului spătarului sau a unui parasolar.

Alegerea mobilierului de exterior potrivit: ceea ce trebuie să știți

Achiziția de mobilier turistic este o investiție care ar trebui să servească multe sezoane. Pentru a face alegerea corectă, merită să luați în considerare următorii factori:

 • Tip de excursie – inainte de a cumpara mobilier turistic gandeste-te ce fel de vacanta planuiesti – fie ca va fi camping cu cort, vacante in rulota sau caravana inchiriata. Tipul de expediție va afecta selecția mobilierului adecvat care să răspundă așteptărilor în ceea ce privește confortul, dimensiunea și funcționalitatea.
 • Număr de persoane - mobilierul trebuie adaptat la numărul de persoane care îl vor folosi. În cazul grupurilor mari, merită să investiți în mese, scaune sau seturi de mobilier turistic mai mari, care vă vor permite să petreceți timpul împreună confortabil.
 • Greutate - depozitarea ușoară a mobilierului este extrem de importantă, mai ales în timpul călătoriilor cu mașina sau al drumețiilor. Alege mobilier usor, compact si pliabil pe care il poti incadra cu usurinta in portbagajul sau in rucsac.
 • Materiale și durabilitate - mobilierul turistic trebuie să fie realizat din materiale durabile și rezistente la intemperii, precum aluminiu, oțel sau plastic. Acordați atenție calității construcției și conexiunilor, astfel încât mobilierul să vă servească mult timp.
 • Comoditate și confort - este important ca mobilierul de călătorie să fie confortabil, mai ales după o zi lungă de drumeții sau de vizitare a obiectivelor turistice. Verificați dacă scaunele au spătare adecvate, dacă mesele sunt stabile și dacă șezlongurile sunt adaptate greutății și înălțimii dumneavoastră.
 • Estetică și design - mobilierul turistic nu trebuie să fie doar practic, ci și estetic. Alege mobilier care se va potrivi stilului tău și arăta bine într-o zonă de tabără sau de odihnă.
 • Preț și calitate - este bine să acordați atenție raportului calitate-preț. Uneori, merită să investești puțin mai mult în mobilierul unui brand de renume, care va servi mulți ani, decât să cumperi produse mai ieftine, de calitate scăzută, care se vor deteriora rapid.
 • Ușurință de asamblare și dezasamblare - merită să fiți atenți la cât de rapid și ușor este asamblarea și dezasamblarea mobilierului turistic. Cu cât acest proces durează mai puțin, cu atât veți avea mai mult timp pentru a vă relaxa și a vă bucura de vacanță.

Tinand cont de factorii de mai sus, vei putea face alegerea corecta a mobilierului de exterior care va functiona in timpul aventurilor tale. Acestea vor oferi confort și funcționalitate, care la rândul lor vă vor permite să vă bucurați din plin de fiecare moment petrecut în sânul naturii.

Extindere descriere Restrângere descriere