• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Șezlonguri turistice

Produse: 8

View as

Şezlonguri turistice - odihnă confortabilă în timpul călătoriei

În timpul călătoriilor turistice, este important nu numai să dormi confortabil, ci și să ai un loc confortabil unde să te odihnești în timpul zilei. Una dintre cele mai bune soluții sunt șezlongurile turistice care vă permit să vă odihniți confortabil oriunde și oricând. În magazinul Sportano.ro veți găsi șezlonguri turistice de la producători precum KADVA sau Outwell.

Şezlonguri turistice - cele mai populare tipuri

Șezlongurile turistice sunt o soluție confortabilă și practică care vă permit să vă relaxați oriunde și oricând. În funcție de nevoile și preferințele utilizatorului, sunt disponibile diverse tipuri de șezlonguri turistice.

 • Șezlongurile de plajă sunt scaune cu profil redus și confortabile, perfecte pentru utilizare pe plajă. Acestea se caracterizează de obicei printr-o structură simplă, cotiere pliabile și posibilitatea de reglare a spătarului. Atunci când alegeți un scaun de plajă, merită să acordați atenție materialului din care a fost realizat pentru a asigura un produs durabil și rezistent la intemperii.
 • Șezlongurile de grădină sunt o soluție pentru persoanele care doresc să se relaxeze în grădină sau pe terasă. Sunt mai înalte decât șezlongurile de plajă și au de obicei funcționalități suplimentare, cum ar fi spătar sau cotiere reglabile. Șezlongurile de grădină sunt adesea mai convenabile și mai confortabile decât șezlongurile de plajă, dar sunt de obicei mai grele și mai puțin portabile.
 • Șezlongurile de camping sunt șezlonguri ușoare, durabile și ușor de transportat, ideale pentru utilizare în camping, în grădină sau pe plajă. Acestea se caracterizează de obicei printr-o structură simplă, cotiere pliabile și posibilitatea de reglare a spătarului. Atunci când alegeți un șezlong de camping, merită să acordați atenție rezistenței structurii, deoarece va fi expus la multe sarcini în timpul transportului.

Materiale și tehnologii

Materialele și tehnologiile sunt factorii cheie de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți un șezlong. Materialele și tehnologiile selectate corespunzător vor afecta confortul de utilizare, durabilitatea și rezistența șezlongului, precum și funcționalitatea și ușurința de transport.

Materiale

Materialul din care este confectionat sezlongul trebuie sa fie, inainte de toate, durabil si rezistent la conditiile meteorologice. In functie de tipul de sezlong se pot folosi materiale diferite. Printre cele mai populare dintre ele se numără:

 • Aluminiu - este folosit pentru producerea de cadre usoare si durabile care asigura stabilitatea si durabilitatea sezlongului.
 • Oțelul – este folosit pentru a produce șezlonguri mai ieftine, care, totuși, sunt mai grele și mai puțin portabile.
 • Materiale plastice – sunt folosite pentru producerea sezlongurilor cu forme simple, usoare si usor de transportat.
 • Țesături sintetice - sunt folosite pentru producerea de șezlonguri, care sunt moi și confortabile de utilizat. Cele mai frecvent utilizate țesături sintetice sunt poliesterul și nailonul.

Tehnologii

De asemenea, șezlongurile turistice folosesc diverse tehnologii care afectează confortul de utilizare, durabilitatea și funcționalitatea produsului. Cele mai populare tehnologii utilizate în producția de șezlonguri turistice includ:

 • Reglarea spătarului - vă permite să reglați unghiul spătarului la nevoile individuale ale utilizatorului, ceea ce crește confortul odihnei.
 • Cotiere rabatabile - permit ridicarea și așezarea ușor și confortabil și, de asemenea, reduc dimensiunea șezlongului în timpul transportului și depozitării.
 • Scaune profilate - oferă suport optim pentru coloana vertebrală și confortul utilizării șezlongului.
 • Protectie impotriva umezelii si a temperaturilor scazute - sunt folosite acoperiri si materiale speciale pentru a preveni intrarea umezelii si a frigului in scaunul de soare.
 • Sistemele de prindere – sunt folosite pentru stabilizarea sezlongului pe terenuri denivelate sau in conditii de vant, ceea ce creste siguranta utilizarii.
Extindere descriere Restrângere descriere