Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vase

Articole de bucătărie - descoperiți gama largă de modele durabile în magazinul Sportano 

Campingul este una dintre formele active de petrecere a timpului aproape de natură și se aplică în egală măsură la dormitul în cort sau la deplasarea într-o rulotă. Atunci când faceți drumeții în munți, este o idee bună să vă luați cu voi echipamentul necesar pentru a avea o masă caldă și pentru a vă asigura energia necesară pentru restul drumeției. La Sportano veți găsi ustensile de gătit de înaltă calitate, cum ar fi meniuri, oale turistice, tacâmuri turistice, sticle și sticle de apă. Vă punem la dispoziție echipamente pentru prepararea mesei de la producători consacrați, precum Tatonka, Salewa, Sea to Summit, RidgeMonkey, Spokey, Kambukka, Easy Camp, CamelBak sau FOX International

Meniscuri, oale, farfurii, farfurii sau tacâmuri de călătorie - cu ce accesorii de călătorie și ustensile de gătit merită să vă echipați? 

Atunci când mergeți pe un traseu sau în camping, este o idee bună să luați cu dumneavoastră veselă, cum ar fi un meniu pentru prânz sau oale de drumeție, care ar trebui să poată rezista la temperaturi mai ridicate. Acestea sunt de obicei fabricate din materiale precum aluminiu, oțel inoxidabil sau titan. Dacă aveți doar spațiul necesar, merită să luați cu dumneavoastră un aragaz de turism pentru a pregăti mese proaspete. Dacă aveți la dumneavoastră mâncare gata preparată, sunt suficiente recipientele sau ustensilele care vă mențin mâncarea și băutura la cald. Un set de tacâmuri de călătorie și un set de oale de călătorie, precum și farfurii de călătorie, vă vor fi utile pentru mâncarea confortabilă. Dacă doriți să vă luați o băutură, cum ar fi cafea, ceai sau apă, aveți la dispoziție o sticlă de călătorie sau un bidon. Unele bidoane cu un design termic păstrează băutura caldă sau rece pentru o perioadă mai lungă de timp. Printre accesoriile de camping, vă puteți echipa cu recipiente pentru apă și mâncare, precum și cu ustensile pentru grătar, dacă aveți cu dumneavoastră în excursie un set de grătar. 

Cum alegeți ustensilele de gătit turistice potrivite? 

Atunci când alegeți ustensilele de gătit potrivite, compactitatea produselor, precum și greutatea redusă și versatilitatea lor, ar trebui să fie un principiu director. În plus, vasele de gătit trebuie să fie rezistente la căldură și durabile, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în aer liber. Produsele selectate, cum ar fi meniurile, oalele sau sticlele, ar trebui să poată menține mâncarea și băuturile calde pentru o perioadă lungă de timp. Alegeți ustensile care nu alunecă, care au capacitatea potrivită pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și care sunt ușor de păstrat curate.  

Nu doar dimensiunea vasului de gătit afectează greutatea, ci și materialele din care este fabricat. Acest lucru se traduce printr-o greutate redusă, retenție a căldurii și durabilitate. Cel mai adesea veți găsi vase de gătit din oțel, care păstrează vasul cald pentru o perioadă lungă de timp și este, de asemenea, ieftin și durabil. Pe de altă parte, modelele fabricate din titan se caracterizează prin faptul că sunt ușoare și prind rapid temperatura. Cu toate acestea, prețul lor este mai mare în comparație cu produsele din oțel și aluminiu. Accesoriile din aluminiu sunt foarte populare datorită greutății lor ușoare, dar, din păcate, acestea nu sunt rezistente la deteriorări. Recent, au devenit populare și seturile pliabile din silicon, care sunt extrem de ușor de transportat.  

Cum ai grijă de vasele tale de gătit turistice? 

Vasele de gătit merită să aveți grijă de ele, mai ales dacă vreți să reziste pentru multe drumeții și excursii. După fiecare utilizare a vaselor de gătit, trebuie să curățați în mod corespunzător orice reziduuri alimentare, de preferință cu un burete sau o cârpă, pentru a nu deteriora produsul. Acest lucru va ajuta ustensilele de gătit să dureze mai mult. După ce spălați meniul și vasele, ștergeți-le bine cu o cârpă sau o hârtie, astfel încât să nu puneți vasele ude în rucsac sau în geantă. Potriviți tipul de detergent utilizat cu tipul de plastic din care sunt fabricate produsele. Atunci când călătoriți, este o idee bună să vă puneți vasele de gătit în huse, astfel încât să nu se zgârie în timpul deplasării.  

Articole de gătit turistice - ce mărci să alegeți? 

Dacă sunteți în căutarea unui meniu de prânz și a unor oale de călătorie, la Sportano vă oferim produse de înaltă calitate de la mărcile Campingaz, Sea to Summit, RidgeMonkey, Delphin, FOX International și Tatonka. La noi veți găsi, de asemenea, tacâmuri și farfurii pentru drumeții, atât în variante individuale, cât și în seturi. Când mergeți cu cortul și călătoriți, o sticlă de drumeție sau o sticlă în care să puneți băutura preferată vă va fi cu siguranță utilă. Unele modele termice păstrează băutura caldă, astfel încât puteți lua sticla cu dvs. pe traseu. Produsele recomandate printre bidon și sticle sunt sugestii de la Spokey, Salewa, Kambukka și CamelBak

Extindere descriere Restrângere descriere