Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tacâmuri turistice

Tacâmuri de călătorie - modele practice și rezistente în magazinul Sportano.ro

Tacâmurile turistice sunt una dintre acele echipamente de care uităm adesea când planificăm excursii. Deși par a fi un plus mic și nesemnificativ, absența lor poate afecta semnificativ confortul și calitatea meselor consumate. De asemenea, se întâmplă ca tacâmurile standard pe care le avem acasă să fie prea grele sau prea mari, ceea ce îngreunează transportul lor în timpul călătoriilor. La Sportano.ro oferim o selecție largă de tacâmuri turistice adaptate nevoilor dumneavoastră de la mărci profesionale precum Sea to Summit, Primus, Gerber, Easy Camp, Optimus și Outwell.

Tipuri de bază de tacâmuri turistice

Tipurile de bază de tacâmuri de călătorie sunt tacâmurile pliabile și tacâmurile cu ceașcă încorporată. Ambele tipuri de tacâmuri sunt dedicate persoanelor care apreciază caracterul practic și confortul în timpul excursiilor.

Tacâmurile pliabile sunt soluția perfectă pentru persoanele care caută tacâmuri ușor de transportat în rucsac sau geantă. Datorită structurii complexe, ocupă puțin spațiu și, în același timp, sunt durabile și durabile. Tacâmurile pliabile vin în diverse variante, de la simple și clasice, până la modele mai avansate cu funcții suplimentare, precum un deschizător de sticle sau o lamă de tăiere.

Tacâmurile cu cană încorporată sunt o soluție inovatoare pe care o vedem din ce în ce mai des pe piață. Sunt dedicate persoanelor care apreciază confortul și funcționalitatea. Acest tip de tacâmuri constă de obicei dintr-o ceașcă, o lingură, o furculiță și un cuțit, fiind ușor de pregătit și de bucurat de o masă pe câmp. Tacâmurile cu ceașcă încorporată sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a economisi spațiu într-un rucsac sau geantă, deoarece vă permite să transportați mai multe articole în același timp.

Indiferent de ce tip de tacâmuri turistice alegem, este important ca acestea să fie realizate din materiale rezistente și solide, care să reziste la condiții extreme, precum temperaturi ridicate, îngheț sau apă. Tacâmurile selectate corespunzător ne vor permite să pregătim și să consumăm mesele pe teren într-un mod confortabil și convenabil.

Materiale pentru tacâmuri de călătorie

Materialul din care sunt fabricate tacâmurile de călătorie este unul dintre factorii cheie de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți tacâmurile potrivite. Este important ca acestea să fie fabricate din materiale durabile și rezistente la deteriorare, care vor rezista la condiții extreme precum temperaturi ridicate, îngheț sau umiditate. Vă prezentăm mai jos cele mai populare materiale din care sunt realizate tacâmurile turistice.

  • Oțel inoxidabil – este cel mai des folosit material în tacâmurile turistice. Este durabil și rezistent la coroziune, ceea ce permite folosirea tacâmurilor pentru o perioadă lungă de timp. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, ușor de curățat și igienic.
  • Aluminiu - tacâmurile din aluminiu sunt mai ușoare decât cele din alte materiale, ceea ce este benefic atunci când le transportați în rucsac sau geantă. Cu toate acestea, aluminiul este mai puțin rezistent la deteriorare și mai greu de păstrat curat.
  • Titanul - este un material foarte ușor, dar în același timp foarte durabil și rezistent la coroziune . Tacâmurile din titan sunt, de asemenea, igienice și ușor de curățat.
  • Materiale plastice - tacâmurile din plastic sunt ușoare și ieftine, dar în același timp mai puțin rezistente la deteriorare. Sunt dedicate persoanelor care caută o soluție ieftină și practică pentru excursii în teren.

Trebuie amintit că materialul din care sunt fabricate tacâmurile îi afectează funcționalitatea, durabilitatea și ușurința de curățare. Tacâmurile selectate corespunzător ne vor permite să pregătim și să consumăm mesele pe teren într-un mod confortabil și convenabil. Prin urmare, înainte de a cumpăra tacâmuri turistice, merită să ne gândim ce materiale vor fi cele mai potrivite pentru noi.

Extindere descriere Restrângere descriere