Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gerber

Gerber este o marcă americană renumită, fondată în 1939, specializată în fabricarea de cuțite de drumeție, multifuncționale, cuțite cu cremene, sapekas sau topoare. Și-a câștigat reputația de-a lungul a peste 75 de ani, oferind în permanență produse de calitate care își vor dovedi utilitatea în timpul activităților în aer liber și nu numai.

Marca Gerber este de mult timp un simbol al inovației și al calității. Moștenirea bogată a companiei, care îmbină tradiția cu modernitatea, a deschis calea pentru un viitor bazat pe calitate și inovație. Gerber nu este doar despre produse - este o întreagă filozofie de a oferi soluții fiabile în situații în care fiecare secundă contează.

Produsele Gerber sunt folosite de soldați, vânători sau pasionați de activități în aer liber. Fiecare produs al mărcii este detaliat pentru a îndeplini sarcini și misiuni specifice. Indiferent de context - explorare, vânătoare, supraviețuire, muncă sau apărare - uneltele Gerber sunt concepute pentru a face față provocărilor vieții de zi cu zi.

Extindere descriere Restrângere descriere