• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ghivece turistice

Ghivece turistice - echipament necesar pentru fiecare excursie în aer liber

Ghivecele de călătorie sunt una dintre cele mai importante echipamente în timpul călătoriilor în aer liber. Fără ele, ar fi greu de imaginat pregătirea meselor gustoase la un camping, bivuac sau în timpul unei drumeții. Un set de oale bine ales vă permite să pregătiți o varietate de feluri de mâncare, fără a fi nevoie să folosiți produse alimentare gata preparate. În oferta magazinului de sport Sportano.ro, veți găsi vase turistice de înaltă calitate de la producători renumiți precum RidgeMonkey, Pinguin, Tatonka, Fox International și Primus.

Tipuri de bază de ghivece turistice

În funcție de nevoile și așteptările tale, poți alege dintre diverse opțiuni adaptate situațiilor specifice.

Seturile de vase turistice sunt o propunere pentru persoanele care doresc să aibă o varietate de instrumente pentru a pregăti mesele cu ele. Un astfel de set include de obicei cratițe, tigăi și capace, ceea ce vă permite să pregătiți atât feluri de mâncare simple, cât și mai complexe. Aceasta este o opțiune pentru persoanele care apreciază confortul și confortul și, în același timp, doresc să aibă la ei toate echipamentele de bucătărie.

Ghivecele turistice portabile sunt o soluție pentru persoanele care se concentrează pe minimalism și vor să poarte cu ele doar lucrurile necesare. Se disting prin dimensiunile mai mici și capacitatea mai mică, ceea ce economisește spațiu și greutate. Este o propunere ideală pentru persoanele care apreciază libertatea de mișcare și nu doresc să poarte prea multe lucruri cu ei.

Plitele turistice cu oala incorporata sunt o propunere pentru persoanele care apreciaza confortul si functionalitatea. Aceste tipuri de bucătării vă permit să gătiți și să încălziți alimente în același timp, ceea ce facilitează foarte mult procesul de pregătire a meselor. Acestea sunt soluții pentru persoanele care petrec mai mult timp în camping și au nevoie de mai mult spațiu pentru gătit.

Materiale din care sunt realizate ghivece de camping

Alegerea materialului potrivit din care sunt realizate ghivecele de camping este unul dintre cele mai importante criterii la alegere. În funcție de material, oalele pot diferi nu numai în ceea ce privește proprietățile culinare, ci și în greutate, durabilitate și ușurință de curățare.

Cele mai populare materiale din care sunt fabricate ghivecele de camping includ:

  • Oțel inoxidabil - un material care este foarte durabil și rezistent la coroziune, care permite utilizarea pe termen lung. Ghivecele din acest material sunt relativ grele, dar foarte solide și rezistente la deteriorări mecanice. Merită să fiți atenți la calitatea oțelului inoxidabil, deoarece unele produse pot rugini după un timp de utilizare.
  • Titanul – este un material ușor și durabil, care are proprietăți termice foarte bune, ceea ce permite gătirea rapidă și eficientă. Ghivecele din titan se caracterizează prin rezistență ridicată la coroziune și deteriorări mecanice, dar sunt de obicei mai scumpe decât alte tipuri de oale.
  • Aluminiu - este un material care este ușor și se încălzește rapid, ceea ce vă permite să gătiți rapid mâncarea. Oalele din aluminiu sunt de obicei mai ieftine decât alte tipuri de oale, dar sunt și mai puțin rezistente la deteriorarea mecanică și la coroziune. Unele produse sunt acoperite cu un strat suplimentar care le crește durabilitatea.
  • Titanul cu acoperire ceramică - este un material care combină proprietățile titanului și ale ceramicii. Oalele din titan cu acoperire ceramică sunt foarte durabile și rezistente la deteriorări mecanice și, în același timp, au proprietăți termice bune.
  • Ceramica – este un material care se caracterizează prin proprietăți termice și durabilitate foarte bune. Vasele din ceramică sunt relativ grele, dar foarte solide și rezistente la deteriorări mecanice. Merită să acordați atenție calității ceramicii, deoarece unele produse se pot crăpa cu ușurință.

În concluzie, alegerea materialului din care sunt făcute ghivecele de camping este o decizie cheie înainte de cumpărare. Merită să acordați atenție durabilității, greutății, proprietăților termice și ușurinței de curățare. Fiecare material are propriile sale avantaje și dezavantaje care trebuie luate în considerare înainte de a lua o decizie.

Extindere descriere Restrângere descriere