Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Frigidere turistice

Frigidere pentru drumeții - cele mai bune modele în oferta magazinului Sportano

Răcitoarele pentru drumeții devin din ce în ce mai populare în rândul persoanelor cărora le place să petreacă timp în natură. Plănuiți o excursie în afara orașului pentru câteva zile cu întreaga familie? Echipează-te cu o ladă frigorifică, astfel încât să ai mereu la îndemână băuturi și alimente proaspete și reci atunci când mergi cu cortul. În magazinul nostru veți găsi răcitoare de la mărci cunoscute, precum Campingaz, Coleman și RidgeMonkey.

Ce sunt răcitoarele de călătorie?

Un frigider de călătorie este un răcitor portabil conceput pentru a fi utilizat în timpul călătoriilor sau în camping. De obicei, este alimentat de o baterie de mașină sau de o sursă de energie externă, cum ar fi un panou solar sau un generator de energie. Spre deosebire de frigiderele obișnuite, frigiderele de călătorie sunt de obicei mai mici și mai ușoare, ceea ce le face mai ușor de transportat.

Tipuri de frigidere turistice

Există trei tipuri principale de frigidere de călătorie:

  • Frigidere termoelectrice - sunt frigidere care utilizează tehnologia termoelectrică pentru răcire. Acestea sunt de obicei mai ușoare și mai ieftine decât frigiderele cu compresor, dar nu sunt la fel de eficiente la răcire.
  • Frigidere cu compresie - utilizează un compresor pentru răcire. Acestea sunt mai eficiente la răcire decât frigiderele termoelectrice, dar tind să fie mai grele și mai scumpe.
  • Frigidere cu absorbție - aceste frigidere utilizează un proces de absorbție pentru răcire. Acestea sunt silențioase și nu necesită o sursă de energie externă, dar sunt mai puțin eficiente la răcire decât frigiderele cu compresor.

Caracteristicile unui frigider de călătorie bun

Un frigider de călătorie bun ar trebui să aibă mai multe caracteristici cheie pentru a-și îndeplini scopul și pentru a asigura o depozitare sigură a alimentelor.

Prima caracteristică importantă este capacitatea mare de răcire. Un frigider de călătorie ar trebui să aibă un sistem de răcire eficient care să asigure menținerea unei temperaturi scăzute chiar și la temperaturi ambiante ridicate. Acest lucru va garanta că alimentele pot fi consumate în condiții de siguranță și că băuturile și gustările sunt întotdeauna reci și răcoritoare.

O altă caracteristică importantă este consumul redus de energie. Un frigider pentru turiști ar trebui să fie eficient din punct de vedere energetic, deoarece, de obicei, nu avem acces la o priză electrică în timpul călătoriilor. Prin urmare, o opțiune bună este un frigider de călătorie alimentat cu energie solară sau cu baterii, care consumă o cantitate minimă de energie și este capabil să funcționeze mult timp cu o singură încărcare.

Un frigider bun pentru turism ar trebui să aibă o greutate redusă și, prin urmare, să fie ușor de transportat, astfel încât să îl puteți lua într-o călătorie fără probleme. De asemenea, un frigider de excursie ar trebui să aibă dimensiuni mici, astfel încât să poată fi plasat cu ușurință într-o mașină, caravană sau cort.

Un frigider de călătorie ar trebui să fie, de asemenea, rezistent la intemperii. Acesta trebuie să fie robust și rezistent la umiditate, praf, șocuri și temperaturi extreme pentru a supraviețui chiar și în cele mai dure condiții. Acest lucru vă va asigura că vă puteți folosi frigiderul de călătorie în liniște, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorări.

Ușurința de utilizare este o altă caracteristică importantă a unui frigider de călătorie bun. Acesta ar trebui să fie ușor de utilizat și intuitiv, astfel încât să-i puteți schimba cu ușurință setările și să-l adaptați la nevoile dumneavoastră individuale. Este recomandabil să alegeți modele care au reglarea temperaturii și oprirea automată în caz de supraîncălzire sau supraîncălzire pentru a preveni deteriorarea și riscurile de siguranță. Dimensiunea frigiderului de călătorie trebuie să fie adaptată la nevoile dvs. și la cantitatea de produse depozitate.

Frigiderul de călătorie ar trebui să aibă sisteme de siguranță, cum ar fi oprirea automată în caz de supraîncălzire sau supraîncălzire, pentru a preveni deteriorarea și riscurile de siguranță.

Extindere descriere Restrângere descriere