• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Campingaz

Istoria Campingaz datează din 1949, când au fost dezvoltate primele aragazuri cu gaz sub numele Bleuet. La doar câțiva ani după aceasta, au fost dezvoltate și buteliile de gaz pentru camping, iar datorită dimensiunii lor compacte, acestea sunt ușor de transportat.  

În 1970, producătorul a introdus în gama sa și un frigider util. De atunci, marca și-a extins continuu gama cu noi echipamente de camping. Cu toate acestea, Campingaz a cunoscut cea mai mare dezvoltare în anii 2000 cu tehnologiile inovatoare Insta Clean, Culinary Modulars® și Xcelerate™ pentru aragazurile cu gaz. În anul 2021 au fost lansate grătarele profesionale Select, Premium și Onyx de la Campingaz. 

Campingaz este în prezent unul dintre cei mai mari producători de accesorii de camping. Alegând produse de la acest brand, vă puteți echipa cu cele mai funcționale articole care vor dura ani de zile și vă vor îmbunătăți semnificativ confortul în timpul campării. Mai mult, gama largă a acestui producător include o serie de accesorii pentru drumeții care pot fi folosite și pentru drumeții montane (de exemplu, cartușe de gaz). Campingaz este un brand apreciat de mulți utilizatori care folosesc zilnic produsele sale. 

Extindere descriere Restrângere descriere