Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Termosuri

Termosuri - modele durabile și de lungă durată în magazinul Sportano 

Termosurile mențin temperatura unei băuturi sau a unei mese pentru o perioadă lungă de timp, motiv pentru care sunt perfecte pentru toți cei care fac drumeții pe munte sau merg cu cortul pentru întreaga zi. Cu Sportano vă puteți dota echipamentul doar cu echipamente practice și de calitate. Veți găsi aici termosuri pentru ceai, cafea sau prânz care să vă țină de cald de la mărci profesionale precum Carp Spirit, Coleman, Jack Wolfskin, Kambukka, Salewa sau Tatonka

Termosuri de călătorie, de cină, de supă sau de cafea - tipuri de termosuri

Termosurile de călătorie din oțel au două straturi, datorită cărora sunt capabile să mențină temperatura originală a băuturii pentru o perioadă foarte lungă de timp (în termosurile profesionale temperatura începe să scadă abia după aproximativ 12 ore). Acestea funcționează ca un termos pentru ceai sau cafea, astfel încât puteți avea o băutură caldă în deplasare. Acestea au diferite sisteme de închidere - unele au un dop clasic cu garnituri, în timp ce altele au capace automate pe care pur și simplu le apăsați pentru a bea.  

Atunci când faceți drumeții în munți, este important să vă asigurați corpul cu energie. O masă caldă pregătită acasă poate fi consumată pe traseu într-un termos de prânz, care, datorită izolației sale duble, poate păstra prânzul cald timp de până la 9 ore. Termosul pentru prânz este mult mai jos și mai lat decât termosul pentru băuturi și are un capac plat, cu șurub. În plus, termosul alimentar are integrată o gură de aerisire, care este responsabilă de evacuarea aburului și de reglarea presiunii. Prin urmare, nu este aspirat, iar deschiderea acestuia în orice moment este complet lipsită de probleme. Acest tip de termos poate fi luat nu numai pe traseu, ci și folosit zilnic, ducând mâncare în orice loc doriți.  

Termosuri de cafea și ceai și termosuri alimentare - care este diferența? 

Termosurile pentru cafea și ceai se caracterizează în principal printr-o capacitate mai mare decât cănile termice - puteți găsi o variantă care conține chiar și 3 litri de băutură. Materialul unui termos solid este, de obicei, oțelul inoxidabil, care izolează foarte bine temperatura și, în același timp, este ușor. O soluție bună sunt termosurile în care capacul poate servi ca o ceașcă. Acest lucru reduce cantitatea de echipament pe care trebuie să o luați cu dvs. la munte. 

În schimb, termosurile alimentare se caracterizează printr-o formă diferită - mai late și mai joase decât cele tradiționale. Acestea au o intrare de dimensiuni adecvate, astfel încât să puteți introduce și scoate confortabil mâncarea. Această formă permite, de asemenea, curățarea rapidă a recipientului de resturi după masă. Acestea sunt fabricate dintr-un material plastic dublu, care este umplut cu vid, responsabil pentru menținerea căldurii în interior.  

Cum aleg termosul potrivit?

Atunci când alegeți un termos pentru ceai, cafea sau mâncare, acordați atenție materialului de construcție - de obicei, oțel inoxidabil, care se caracterizează prin durabilitate și o bună reținere a căldurii. Un termos Jack Wolfskin are, de asemenea, tehnologie din oțel inoxidabil Stainless Steel, care nu alterează gustul băuturii. Termosurile Salewa sunt fabricate din aluminiu 100% reciclat și din material fără BPA. Termosurile mărcii se remarcă, de asemenea, prin proprietățile lor termice bune, unele dintre ele păstrând băuturile până la 24 de ore calde sau 30 de ore reci. Pe de altă parte, pentru mâncare, termosurile Kambukka cu fund de silicon și capac cu aerisire sunt perfecte. Acestea pot menține mâncarea caldă timp de până la 9 ore. În Sportano veți găsi termosuri ale acestui producător în diferite dimensiuni și culori. 

Potriviți vasul și din punct de vedere al capacității atât pentru lichide, cât și pentru alimente, astfel încât să puteți lua cu dvs. în mod confortabil băuturi și mese pentru o zi întreagă de drumeție.  

Termosuri - cum mă asigur că rămân calde pentru o perioadă lungă de timp?

În primul rând, este important să aveți grijă de curățenia și depozitarea termosului, astfel încât acesta nu numai că păstrează căldura, dar are și o durată de viață lungă. După fiecare utilizare, fie că este vorba de un termos pentru prânz, cafea sau ceai, acesta trebuie curățat corespunzător. Dacă lăsați vasul murdar, veți favoriza formarea de sedimente și miros neplăcut, ceea ce afectează performanța termosului în sine. Apoi, după spălare, trebuie să fie uscat și acoperit ușor cu un capac și, în final, depozitat într-un dulap. În acest fel, termosul va servi timp de mulți ani și nu își va pierde proprietățile. 

Extindere descriere Restrângere descriere