Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DEELUXE.

DEELUXE este un brand dinamic și inovator, specializat în producția de cizme de snowboard de înaltă calitate. De mulți ani, compania a câștigat recunoaștere în rândul snowboarderilor din întreaga lume, oferind nu numai produse excelente, ci și sprijinind dezvoltarea și cultura acestui sport captivant.

DEELUXE este creatorul cizmelor care combină tehnologia avansată, confortul și designul elegant. Compania se străduiește în mod constant să își îmbunătățească produsele, lucrând cu snowboarderi profesioniști și folosind cele mai recente dezvoltări tehnologice. Bocancii DEELUXE sunt proiectați cu precizie și confecționați cu cea mai mare grijă pentru a asigura performanțe excelente și confort pe pârtii.

DEELUXE oferă o gamă largă de modele de cizme de snowboard pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe de riding. Fie că ești un snowboarder începător, un rider freestyle experimentat sau un pasionat de off-piste, marca are soluția potrivită pentru tine. Ghetele DEELUXE sunt disponibile într-o varietate de mărimi și lățimi pentru a asigura o potrivire perfectă și stabilitate pe placă.

Calitatea și durabilitatea sunt o prioritate pentru DEELUXE. Folosind materiale de înaltă calitate și o construcție robustă, marca se asigură că ghetele lor pot rezista la călărie intensă și la o utilizare pe termen lung. Indiferent de condițiile de pe pârtii, cizmele DEELUXE oferă o protecție optimă împotriva frigului, umezelii și șocurilor, asigurând stabilitate și mișcări sigure.

Extindere descriere Restrângere descriere