• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Mingi de squash

Produse: 14

View as
 1. Wilson Staff Squash 2 Ball Dbl Ye Dot negru WRT617600+
  32,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

 2. Wilson Staff Squash 2 Ball Bl Dot negru WRT617500+
  32,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

 3. Wilson Staff Squash 2 Ball Yel Dot negru WRT617800+
  32,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

 4. Wilson Staff Squash 2 mingi de squash Red Dot negru WRT617700+
  32,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

Mingi de squash pe Sportano.ro

Într-o disciplină atât de dinamică precum squash-ul, fiecare detaliu, chiar și cel mai mic, contează. Prin urmare, la Sportano veți găsi mingi de squash de cea mai bună calitate de la mărci de top, cum ar fi HEAD sau Tecnifibre.   

Tipuri de mingi de squash și nivel de îndemânare: pe care să o alegeți?

Mingile de squash profesionale au un diametru de aproximativ 4 cm și cântăresc aproximativ 24 g. Acestea sunt de obicei fabricate din cauciuc sau din alte materiale sintetice. Există două tipuri de mingi de squash: lente și rapide. Încet, desigur, în conformitate cu numele, atinge o viteză mai mică și oferă o cursă mai mică. În același timp, acestea necesită din partea jucătorului o reacție mai rapidă la sărituri și o precizie mai mare. Prin urmare, bilele lente sunt destinate jucătorilor avansați și profesioniștilor.  

Mingile rapide de squash sunt caracterizate de un pas mai mare și de o viteză de zbor mai mare. Datorită acestui fapt, timpul de revenire crește și întregul schimb devine mai puțin dinamic. Prin urmare, mingile rapide de squash sunt potrivite pentru începători și pentru jocul recreativ, în care accentul se pune pe plăcerea jocului sau pe îmbunătățirea tehnicii.   

Merită adăugat că mingile de squash necesită așa-numita încălzire. Acest lucru înseamnă că numai după un număr suficient de sărituri temperatura lor atinge valoarea optimă pentru joc (aproximativ 45 de grade Celsius).  

Selectarea unei mingi de squash este facilitată de marcaje speciale sub formă de puncte. One dot este o minge de squash de viteză medie destinată jucătorilor experimentați. Pe de altă parte, cele cu două puncte sunt cele mai mici bile lente pentru profesioniști, folosite în timpul turneelor.   

Mingile de squash care nu au simbolul punctului sunt cele rapide pe care începătorii ar trebui să le aleagă. De obicei, acestea necesită un timp minim de încălzire, astfel încât puteți începe să cântați aproape imediat.   

Cele mai bune mingi de squash de la branduri sportive cunoscute 

Un exemplu de minge pentru profesioniști, inclusiv jucători de turnee și de club, marcată cu două puncte este Tecnifibre sq Balls Double Yellow Dot 2p, care are cea mai mică rată de ricoșeu. Seria de mingi de squash Tecnifibre a fost aprobată de Federația Mondială de Squash (WSF).   

Jucătorii de squash de nivel intermediar ar trebui să se îndrepte spre mingile Tecnifibre sq Balls Blue Dot 2p marcate cu un singur punct. Pe de altă parte, pentru începători, o alegere excelentă ar fi mingea de squash HEAD Start. Această minge de înaltă calitate este caracterizată de un ricoșeu ridicat, astfel încât va fi o soluție ideală pentru a începe aventura cu acest sport. 

Extindere descriere Restrângere descriere