Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Motus

Motus

Motus este un brand înființat în 2016, specializat în producția de scutere electrice moderne. Marca aparține companiei Barel Poland, care de peste 20 de ani se ocupă de îmbunătățirea producției de dispozitive electronice. Misiunea companiei este de a produce echipamente care să servească drept mijloc de transport rapid și sigur și să ofere energie pozitivă fiecărui utilizator. 

Marca Motus a lansat două dintre liniile sale de produse de top: Scooty și PRO. Primele sunt scutere care funcționează bine în oraș și care evită ambuteiajele, în timp ce a doua colecție este reprezentată de scutere dedicate sportivilor profesioniști.  

De-a lungul anilor, compania s-a extins până la o dimensiune mare, folosind în echipamentele sale tehnologii inovatoare de cea mai înaltă calitate. De asemenea, compania a contribuit în mod semnificativ la popularizarea mijloacelor de transport ecologice, care nu emit cantități excesive de CO2 în atmosferă. În plus, scuterele Motus sunt extrem de silențioase, satisfăcând astfel chiar și pe cei mai pretențioși consumatori. Compania a vândut deja peste 40 de mii de dispozitive, care deservesc în prezent numeroși utilizatori din întreaga lume. 

Extindere descriere Restrângere descriere