• Livrare de la 0 lei
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Apărători pentru patine cu rotile

Apărători pentru patine cu rotile - cheia pentru siguranță totală și distracție nelimitată

Protectorii de patine, deși pot părea doar un accesoriu, reprezintă baza care face din patinaj un sport accesibil pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau experiență. Acest mod prietenos, dinamic și incitant de a petrece timpul în aer liber oferă nu numai multă distracție, ci și beneficii pentru sănătate și posibilitatea de a vă depăși temerile sau de a vă depăși limitele. Cu toate acestea, pentru a vă bucura pe deplin de această activitate, trebuie să aveți grijă de măsurile de siguranță de bază. Acesta este motivul pentru care protecțiile pentru patinele cu rotile sunt atât de importante. În magazinul Sportano.ro veți găsi protecții pentru patine cu role de la mărci consacrate precum Rollerblade, Roces, Spokey, Powerslide și FILA.

De ce să folosiți protecții pentru patine cu rotile?

Protectorii pentru patine cu role joacă un rol esențial în menținerea corpului în siguranță și protecție în timpul practicării acestui sport. Există multe motive pentru a investi în protecții de bună calitate pentru patinele cu role:

 • Protecție împotriva rănilor - căderile sunt inevitabile atunci când patinați, iar utilizarea protecțiilor reduce semnificativ riscul de rănire gravă. În special, acestea protejează punctele sensibile, cum ar fi genunchii, coatele, încheieturile mâinilor și capul, care sunt deosebit de predispuse la răniri în timpul căzăturilor.
 • Încredere sporită - știind că sunteți protejat de protectori vă permite să vă bucurați de patinaj cu mai multă încredere. Puteți experimenta noi tehnici de pilotaj sau trucuri fără teamă, accelerându-vă progresul și permițându-vă să vă dezvoltați în continuare abilitățile.
 • Promovați o abordare corectă a siguranței - utilizarea plăcuțelor pentru patine ajută la insuflarea unor obiceiuri și atitudini corecte față de siguranță, în special la copii. Aceasta arată că siguranța este importantă în orice sport, nu doar în patinaj.
 • Reducerea costurilor de tratare a rănilor - investiția în protecții pentru patinele cu rotile este, de asemenea, o modalitate de a evita tratamentele costisitoare pentru posibilele leziuni. Protejarea adecvată a corpului în timpul sportului vă poate scuti de cheltuielile de reabilitare și de tratament pe termen lung.
 • Asigurarea confortului în timpul mersului - protecțiile moderne pentru patine cu rotile sunt realizate din materiale ușoare și confortabile, făcând patinajul și mai confortabil. Un set de protectori bine ales nu restricționează mișcarea, oferind în același timp un nivel ridicat de protecție.

Materiale și tehnologii utilizate la fabricarea protecțiilor pentru patine cu rotile

Protecția și confortul sunt esențiale pentru protecțiile pentru patine cu rotile, motiv pentru care producătorii folosesc diferite materiale și tehnologii pentru a asigura calitatea și funcționalitatea produselor lor. Iată câteva dintre materialele și tehnologiile utilizate la fabricarea protecțiilor pentru patine cu rotile:

 • Materiale plastice - multe dispozitive de protecție utilizează materiale plastice, cum ar fi policarbonatul sau ABS, în părțile rigide pentru a proteja împotriva impactului. Materialele plastice sunt ușoare, rezistente la deteriorare și oferă o bună protecție în timpul căderilor.
 • Neopren și spumă EVA - materialele moi și flexibile, cum ar fi neoprenul și spuma EVA (etilenă-vinil-acetat de vinil), sunt adesea folosite în protecțiile pentru patine cu rotile ca umplutură sau inserții. Datorită proprietăților lor de amortizare și elasticitate, acestea oferă o potrivire confortabilă și bine adaptată, ceea ce este esențial pentru confortul în timpul patinajului.
 • Țesături respirabile - pentru un confort optim, unele protecții folosesc țesături respirabile, cum ar fi materiale din plasă sau poliester. Acestea permit aerului să circule, reducând transpirația și mențin umplutura moale la temperatura potrivită.
 • Tehnologia D3O - este un material inovator care este moale și flexibil în repaus, dar care devine dur la impact, oferind o protecție excelentă. D3O este utilizat în protectoarele pentru patine cu rotile datorită proprietăților sale unice de absorbție a energiei, care protejează eficient împotriva rănilor.
 • Curele reglabile și Velcro - protecțiile pentru patine cu rotile folosesc adesea curele reglabile sau Velcro pentru a asigura o potrivire optimă și pentru a menține protecțiile la locul lor în timpul mersului. Reglabilitatea permite ca protecțiile să se potrivească la o varietate de dimensiuni, adăugând versatilitate produsului.
 • Elemente reflectorizante - unele protecții pentru patine cu rotile au elemente reflectorizante pentru a crește vizibilitatea patinatorului, în special atunci când se circulă în condiții de lumină slabă. Acest lucru îmbunătățește siguranța pe șosea.

Producția de protecții pentru patine cu rotile este un proces în continuă evoluție, producătorii încercând să își optimizeze și să își îmbunătățească din ce în ce mai mult produsele. Utilizarea materialelor și tehnologiilor avansate permite crearea unor protectori care nu sunt doar mai rezistenți și mai funcționali, ci și mai ușori și mai confortabili pentru utilizator.

 • Materiale anti-alunecare - unele protecții folosesc, de asemenea, materiale anti-alunecare pentru a le menține la locul lor, chiar și în timpul exercițiilor intense. Acest lucru împiedică protectorii să alunece în timpul căderilor și asigură o protecție adecvată a articulațiilor.
 • Turnare compatibilă 3D - metodele avansate de fabricație, cum ar fi turnarea 3D, permit protectorilor să se adapteze mai bine la forma corpului. Acest lucru oferă nu numai un confort mai mare, ci și o protecție mai eficientă, deoarece protectorii sunt adaptați cu precizie la fiecare zonă pe care sunt concepuți să o protejeze.
 • Materiale rezistente la abraziune - unele protecții pentru patine cu rotile sunt echipate cu materiale rezistente la abraziune pentru a le crește durabilitatea. Acest lucru permite protectorilor să reziste mai bine la o utilizare intensivă și să dureze mai mult timp pentru proprietarul lor.
 • Tehnologie de ventilație - protectoarele cu sisteme de ventilație permit o mai bună circulație a aerului pentru a preveni supraîncălzirea în timpul activității fizice. Sistemele de ventilație pot lua o varietate de forme, cum ar fi găuri, canale sau plase, care permit circulația aerului și menținerea confortului termic.

Atunci când alegeți protecții pentru patine cu rotile, merită să acordați atenție materialelor și tehnologiilor utilizate, deoarece acestea au un impact asupra protecției, confortului și durabilității produsului. Protectoarele de patine de astăzi oferă multe caracteristici avansate care fac ca patinajul să fie nu numai sigur, ci și confortabil și plăcut.

Extindere descriere Restrângere descriere