Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rachete de tenis de masă

Rachete de tenis de masă pe Sportano.ro 

Tenisul de masă cu Sportano.ro este un joc la un nivel înalt. Cheia succesului și a unui joc captivant este echipamentul profesional, adaptat la nivelul abilităților jucătorilor. În oferta noastră veți găsi rachete de tenis de masă realizate din materiale de cea mai bună calitate și dedicate diferitelor stiluri de joc. Indiferent dacă optați pentru confruntări de agrement sau pentru turnee profesionale, puteți conta întotdeauna pe echipamente fiabile, de fabricație precisă, de la cele mai bune mărci. 

Ce rachetă de tenis de masă să cumpăr?

Magazinul Sportano oferă palete de tenis de masă care vor satisface așteptările jucătorilor profesioniști și ale amatorilor de agrement care vor să lovească mingea în club. Ce rachetă de tenis de masă este cea mai bună pentru începutul aventurii cu acest sport? Atunci când alegeți modelul ideal, veți întâlni 3 parametri care descriu caracteristicile unei rachete de tenis de masă - control, rotație și viteză determinate de o scară de 1-10 și 1-100 în funcție de producător. Pentru începători, paletele cu mai mult control, dar cu viteză mai mică, care vor facilita manevrele și vor permite o mai bună simțire a mingii, vor funcționa bine. Construcția constă, de obicei, dintr-o placă ALL, care este ideală pentru a învăța tehnica loviturii, și o căptușeală - cu cât mai subțire, cu atât mai bine pentru începători, așa că optați pentru 1,2-1,4 mm

Sunteți în căutarea unei rachete de tenis de masă care să vă permită să vă dezvoltați abilitățile? În oferta Sportano.ro veți găsi modele care garantează un nivel destul de ridicat de control și o viteză mai mare. Modelele de tip ALL și ALL+ permit un joc dinamic și precis. Dacă practicați în mod regulat, alegeți bețe cu o grosime a pernei mai mare de 1,5 mm. O rachetă mai ușoară vă oferă mai mult control, iar una mai grea mai multă viteză. 

O rachetă profesionistă de tenis de masă este fabricată cu un anumit stil de joc în minte. În Sportano, există rachete concepute pentru jucătorii ofensivi cărora le place jocul rapid și apreciază loviturile puternice și rachete concepute pentru jucătorii defensivi care doresc să respingă eficient atacul adversarului. Preferați un ritm rapid și lovituri puternice? Alegeți un model cu o placă OFF- sau OFF+, care vă va permite să vă arătați abilitățile în timpul unui duel de mare viteză. Dacă preferați jocul defensiv și tehnic, plăcile DEF, DEF+ și ALL, cu control ridicat și viteză redusă, sunt făcute pentru dumneavoastră. 

Cele mai bune palete de tenis de masă de la mărci profesionale

Magazinul Sportano oferă palete pentru tenis de masă de agrement și rachete profesionale care au fost aprobate de Federația Internațională de Tenis de Masă. Fabricată din mai multe straturi de lemn de înaltă calitate și asamblată din piese separate, adesea cu distanțiere din carbon pentru a vă face jocul mai eficient. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de palete de tenis de masă cu diferite forme de mâner, inclusiv FL (concave), ST (drepte) și AN (anatomice), care garantează o prindere confortabilă. Calitatea lor este asigurată de producători renumiți în domeniul sporturilor cu rachetă, care oferă tehnologii și sisteme moderne, cum ar fi ABP sau pivotate, anti-învârtire și fațete netede, cu rotație mare

Extindere descriere Restrângere descriere