• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

JBL

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.
JBL

Istoria mărcii JBL datează din 1928, când fondatorul său, James Bullough Lansing, a proiectat un sistem de sunet pentru primul film cu sunet din lume. Din acel moment, Lansing însuși și-a câștigat faima, pe care a folosit-o pentru a-și crea propriul brand specializat în sisteme audio pentru acasă în 1946. Prima descoperire pentru marca JBL a venit odată cu dezvoltarea difuzorului și a wooferului D 101. În 1955, producătorul a introdus sistemul de difuzoare Hartsfield, care a stabilit noi standarde de calitate. Aceste evenimente au ajutat JBL să devină unul dintre producătorii de top de echipamente audio.  

De-a lungul anilor, JBL a continuat să crească și să dezvolte sisteme tehnologice de ultimă generație care au îmbunătățit semnificativ calitatea performanței și eficiența echipamentelor sale. De exemplu, în 1969, marca a început să folosească tehnologia monitor în difuzoarele sale, care doar câțiva ani mai târziu a ajuns în studiourile de înregistrare din întreaga lume. În anii 1980, JBL a început să folosească și un sistem cu dom de titan în difuzoarele sale de acasă, iar la începutul anilor 2000 a dezvoltat JBL Pro - Differential Drive® Design, care a îmbunătățit semnificativ controlul driverului de bas.  

JBL este o companie de pionierat care, încă de la începuturile sale, s-a concentrat pe dezvoltarea continuă, îmbunătățind în mod constant soluțiile sale tehnologice. Astăzi, JBL este un brand legendar, prezent pe piață de peste 90 de ani, împărtășind cu lumea cele mai bune difuzoare, căști și alte echipamente audio de cea mai bună calitate pentru utilizarea zilnică.  

Extindere descriere Restrângere descriere