Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

EVOC

Evoc este un brand creat în 2008 din inițiativa unui grup de pasionați de ciclism, care, în timp ce parcurgeau kilometri pe bicicletă pe terenuri diferite, au observat nevoia de a proiecta genți și rucsacuri funcționale necesare în timpul călătoriilor cu bicicleta. Modelele existente de la producătorii populari nu le satisfăceau cerințele, de aceea au decis să își înființeze propria companie, care se va specializa în producția de accesorii pentru biciclete. Noul brand de pe piață s-a dezvoltat rapid, iar în prezent produsele sale sunt folosite de sportivi renumiți din întreaga lume. 

Rucsacurile, rinichii și gențile de bicicletă de la Evoc sunt sinonime cu funcționalitatea și durabilitatea. Toate produsele sunt realizate folosind materiale de calitate superioară, testate și soluții tehnologice, printre care putem menționa sistemele de ventilație Air Pad și Evoc Air Tune. În oferta largă a producătorului, pe lângă accesoriile pentru ciclism, există și modele specializate de rucsacuri și genți dedicate snowboarderilor și schiorilor. Colecțiile emblematice ale producătorului includ: Accesorii Evoc, rucsacuri Evoc, precum și genți Evoc. 

Marca Evoc este unul dintre liderii în producția de genți profesionale, pungi, rinichi și rucsacuri pentru diferite discipline sportive. Produsele acestei companii pot fi folosite atât de începători, cât și de pasionații avansați de ciclism și sporturi de iarnă, care caută genți de antrenament funcționale și încăpătoare. 

Extindere descriere Restrângere descriere