• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru yoga

Cele mai bune accesorii de yoga în magazinul Sportano

Practicați acasă, într-un studio sau poate urmați un curs de instructor de yoga? Indiferent de nivelul la care vă aflați, la Sportano veți primi accesorii de yoga de cea mai bună calitate cu care să efectuați chiar și cele mai solicitante exerciții. Mărci precum Moonholi, Gaiam, Yoga Design Lab sau Schildkröt sunt responsabile pentru cele mai bune produse de yoga din Sportano. 

Accesorii esențiale pentru practica yoga

Ashtanga yoga dinamică sau hatha yoga elastică? Pentru fiecare tip de antrenament veți avea nevoie de accesorii care vor crește eficiența fiecărui exercițiu. Cel mai important este, bineînțeles, covorul - acesta vă va asigura confortul și siguranța. De asemenea, sunt importante gleznele și curelele de yoga, cu care puteți efectua chiar și cele mai solicitante posturi și vă puteți întinde până la limite. Dacă intenționați să practicați în studiouri de yoga sau în aer liber, veți avea nevoie și de o husă cu care să vă puteți transporta covorașul de yoga fără să îl deteriorați.  

Covoraș de yoga

Covorașul de yoga trebuie adaptat la înălțimea și cerințele practicantului. Pentru practica ashtanga, un covoraș durabil fabricat din PVC certificat va fi ideal, în timp ce pentru power yoga, un covoraș din cauciuc care nu alunecă este ideal. Alte materiale pentru covorașe includ TPE, microfibre, precum și plută naturală și complet biodegradabilă. Un alt criteriu care determină alegerea covorului este și grosimea. Covorașele care încep de la 1,5 mm vor fi ideale pentru yoghinii care călătoresc, în timp ce cele puțin mai groase (3-4 mm) sunt covorașe standard care îi vor satisface atât pe începători, cât și pe yoghinii avansați.  

Cub de yoga

Dacă o postură necesită multă flexibilitate și întindere, susțineți-vă folosind un cub de yoga. Astfel de accesorii vor fi utile mai ales pentru începători, dar vor fi utile și pentru yoghinii avansați care vor să-și aprofundeze practica. Gleznele de yoga ajută la efectuarea asanelor și previn rănile. Acestea sunt realizate din diferite materiale - cele mai ușoare și rezistente la deformare sunt cele din spumă, iar cele mai durabile, care nu se tem de deteriorări mecanice, sunt realizate din plută ecologică din lemn.  

Role de yoga

O rolă de yoga vă poate ajuta cu tensiunea în timpul executării unor posturi solicitante, cu ajutorul căreia este suficient să masați punctele de declanșare din corp pentru a vă relaxa mușchii. Rolele sunt de obicei fabricate dintr-o combinație de PVC și EVA, ceea ce garantează durabilitatea produsului. Acestea pot fi netede sau pot avea filete care sunt responsabile pentru un masaj profund. Printre rolele de yoga le putem găsi și pe cele biodegradabile, realizate din plută naturală. 

Seturi de yoga

O soluție bună pentru yoghinii care își completează echipamentul sunt seturile care includ accesorii pentru practica yoga. Un astfel de set include, în primul rând, un covoraș, cel mai frecvent din TPE ecologic, precum și blocuri de spumă care asigură stabilitate și siguranță în timpul pozițiilor solicitante. Un element important al setului de yoga sunt, de asemenea, curelele de yoga durabile din bumbac, cu care veți aprofunda flexiunile și vă veți întinde și mai mult mușchii. Curelele au, de asemenea, un sistem de închidere cu cataramă, ceea ce face ca ajustarea și personalizarea echipamentului să fie foarte ușoară și fără probleme. 

Accesorii practice pentru yoghini

Practicați într-un studio de yoga sau poate în aer liber? Dacă aveți nevoie să vă transportați toate accesoriile, merită să vă luați o geantă de yoga practică de la Moonhola, în care puteți depozita cu succes atât salteaua și alte accesorii pentru exerciții, cât și cheile, telefonul, sticla de apă și chiar hainele de schimb. Husa de centură Gaiam este, de asemenea, un accesoriu bun, cu care vă puteți transporta salteaua intactă. 

În timpul practicii de yoga este important să rămâneți hidratat, așa că asigurați-vă că aveți o sticlă termică reutilizabilă care poate menține o băutură rece caldă timp de 24 de ore și o băutură caldă timp de 12 ore. Un astfel de biberon trebuie să fie etanș și fabricat din materiale ecologice, cum ar fi oțelul inoxidabil fără BPA. 

Extindere descriere Restrângere descriere