• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Zaruri de yoga

Produse: 14

View as
 1. Cub de yoga TREXO maro YB-75
  55,99 RON
  36,99 RON
  22.9 x 15.2 x 7.6

  1

 2. Cub de yoga TREXO maro YB-100
  77,99 RON
  46,99 RON
  22.9 x 15.2 x 10.2

  1

 3. Cub de yoga Spokey Eko Ganesha bej 928906
  125,99 RON
  88,99 RON
  7,5 x 15 x 23 cm

  1

 4. Cub de yoga Bucurie în mine maro 801005
  111,99 RON
  23 x 12,5 x 7 cm

  1

 5. JadeYoga Cork Block Mic maro deschis CYBS
  99,99 RON
  94,99 RON
  7,6 cm x 12,1 cm x 22,9 cm

  1

 6. Gaiam yoga cub violet 63682
  88,99 RON
  71,99 RON
  OS

  1

 7. Gaiam yoga cub albastru 63680
  88,99 RON
  71,99 RON
  OS

  1

 8. Gaiam yoga cub violet 63748
  88,99 RON
  71,99 RON
  OS

  1

 9. Gaiam yoga cub albastru 62912
  105,99 RON
  84,99 RON
  OS

  1

 10. Gaiam yoga cub verde 59186
  66,99 RON
  53,99 RON
  OS

  1

Brățări yoga - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Atunci când practicați yoga, indiferent cât de avansată este, gleznele de yoga pot fi de ajutor și sunt excelente pentru începători și pentru cei mai avansați. Gleznele vă permit să efectuați anumite poziții, fiind în același timp foarte utile și îmbunătățind mișcările pe saltea. Dacă sunteți la început de drum cu yoga, accesorii precum gleznele vor fi foarte utile, mai ales dacă vă luptați cu probleme de sănătate sau doriți să vă întindeți mai mult corpul. În sortimentul magazinului de articole sportive Sportano.ro veți găsi glezne de yoga de la mărci consacrate precum Yoga Design Lab, Gaiam, Joy in me, JadeYoga, Spokey, TREXO sau Schildkröt.

Cub de yoga - utilizări, dimensiuni și informații de bază 

Glezna de yoga este un instrument foarte ușor și confortabil care facilitează efectuarea exercițiilor pe covor. În plus, previne leziunile rezultate din supraîncărcarea și întinderea mușchilor, motiv pentru care este util pentru începători. Glezna vă ajută să învățați posturile individuale sau asanas. Oferă sprijin atunci când se execută poziții culcate, în picioare sau în șezut. De asemenea, ajută la modelarea siluetei și la întinderea corpului, întărind în același timp mușchii.  

Există pe piață un cub de yoga din lemn, un cub de yoga din plută și, cel mai frecvent, un cub de yoga din spumă. Propunerile din lemn sunt, în general, cele mai grele, ceea ce nu este pe placul tuturor din cauza caracteristicilor lor, dar, în același timp, oferă o stabilitate excelentă. Acestea sunt fabricate din fag, pin sau stejar. Cuburile de plută sunt modele ușoare și se remarcă prin stabilitatea lor în timpul exercițiilor fizice. Cuburile din spumă, pe de altă parte, sunt lipsite de presiune, sunt confortabile și rezistente la deformare. Cea mai versatilă și populară alegere pentru exerciții în picioare, în șezut și de răsucire.  

Când vine vorba de dimensiunile unui cub de yoga, totul depinde de modelul și de producătorul pe care îl alegeți. Acestea variază unele față de altele și trebuie ajustate în funcție de nevoile și confortul dumneavoastră în timpul antrenamentului. De obicei, acestea au o lungime de 21-23 cm și o lățime de aproximativ 11-13 cm.  

Alegerea cubului de yoga potrivit 

Gleznele de yoga sunt populare printre începători și persoanele mai experimentate care doresc să adauge varietate la antrenamentul lor. Acestea sunt folosite pentru a oferi sprijin în timpul efectuării exercițiilor și a posturilor individuale. Atunci când alegeți modelul potrivit, merită să vă ghidați după materialul de construcție, unde cele mai versatile produse sunt concepute din spumă sau plută. Cele din lemn sunt, de obicei, mult mai grele și nu sunt foarte confortabile de folosit. Cubul de yoga trebuie să asigure stabilitate și să permită transferul de greutate, ceea ce este posibil prin designul potrivit - chiar și pereți sau unghiuri drepte. În plus, acordați atenție greutății produsului, care ar trebui să fie ajustată la propriile preferințe. Dacă doriți un model ușor, cel mai bine este să folosiți un cub din spumă sau plută.  

În plus, cuburile de yoga diferă nu numai prin materialul de fabricație sau prin dimensiuni, ci și prin culori. Acest lucru nu afectează proprietățile și utilizarea produsului, dar permite ca acesta să fie adaptat la gusturile individuale ale practicianului.   

Mărci care oferă glezne de yoga de calitate 

În sortimentul din magazinul Sportano.ro veți găsi cuburi de yoga de înaltă calitate, din spumă, lemn sau plută, astfel încât să puteți alege modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. La noi veți avea la dispoziție produse de la mărci renumite precum JadeYoga, Spokey, Joy in me, TREXO, Yoga Design Lab, Gaiam sau Schildkröt în diferite dimensiuni și variante de culoare. Datorită gleznei de yoga, vă veți întări mușchii, vă veți îmbunătăți stabilitatea și veți putea efectua corect mișcările și pozițiile individuale de pe covor.  

Extindere descriere Restrângere descriere