Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

JadeYoga

Rădăcinile Jade Yoga pot fi urmărite până în 1904, când familia din care provine fondatorul, Dean Jarrehian, a decis să înceapă să producă covoare orientale. În anul 2000, Dean a decis să transfere experiența valoroasă a familiei către producția de covorașe de yoga inovatoare cu proprietăți antiderapante excelente din gama Jade Harmony. Invenția lui Jarrehian a cucerit rapid piața și a devenit unul dintre cele mai căutate produse din industria sporturilor corporale și mentale.  

Încă de la început, brandul a acordat atenție utilizării în procesul de producție doar a materialelor certificate de cea mai înaltă calitate de la cei mai buni furnizori. Covorașele de la Jade Yoga folosesc cauciuc natural, ceea ce le conferă rezistență și crește proprietățile de amortizare. În plus, țesăturile utilizate pentru producerea covorașelor nu conțin substanțe nocive și respectă cerințele de mediu. Prin urmare, atunci când cumpărați accesorii cu logo-ul mărcii, puteți fi siguri că acestea au fost realizate din fibre biodegradabile. Acțiunile ecologice reale sunt, de asemenea, extrem de importante pentru marcă, motiv pentru care compania a inițiat plantarea de copaci pentru fiecare covoraș vândut. 

Toate unitățile de producție ale mărcii sunt situate în țara de origine a mărcii, Statele Unite, astfel încât calitatea lor este controlată cu atenție în fiecare etapă de producție. 

Extindere descriere Restrângere descriere