• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab este creația lui Chad Turner, care a decis să înceapă propriul brand specializat în producția de covorașe de yoga profesionale, cu modele, în timp ce locuia în Bali. Încă de la început, brandul a avut un singur scop - să producă accesorii de yoga din materiale de cea mai bună calitate și să le pună în valoare cu diferite imprimeuri. 

Pentru producătorul Yoga Design Lab, aspectele ecologice sunt extrem de importante. Din acest motiv, toate produsele acestui brand sunt fabricate în conformitate cu procese de producție etice. Materialele folosite de echipa brandului pentru a crea covorașele includ cauciuc biodegradabil, precum și țesătură obținută din sticle de plastic reciclate. Cernelurile folosite pentru a crea printurile sunt, de asemenea, pe bază de apă. Astfel, covorașele sunt complet sigure pentru utilizare și ecologice. 

De-a lungul timpului, marca a continuat să crească, să-și extindă gama și să-și îmbunătățească toate produsele. În prezent, în oferta largă a producătorului, Yoga Design Lab, veți găsi covorașe speciale, roți de yoga, precum și prosoape, genți, curele și brățări de gleznă care susțin realizarea unor poziții solicitante în timpul practicii yoga. 

Extindere descriere Restrângere descriere