• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gaiam

Gaiam este o companie prezentă pe piață de peste 25 de ani, specializată în producția de accesorii profesionale pentru yoga. Principiul Gaiam este că fiecare persoană, indiferent de profesia sa și de interesele și îndatoririle de zi cu zi, poate începe să practice yoga, în timpul căreia va experimenta ușurare și echilibru. 

Toate produsele semnate Gaiam sunt caracterizate de o manoperă de înaltă calitate și sunt concepute pentru începători și yoghini avansați care au așteptări mari de la echipamentul lor de antrenament. Din acest motiv, brandul acordă atenție detaliilor și produce produse în diferite dimensiuni și variante de culori. Datorită acestui fapt, fiecare utilizator poate alege cu ușurință accesorii în funcție de cerințele sale. 

Însuși numele mărcii, care provine de la zeița greacă Gaia numită Mama Pământ, arată că problemele de mediu sunt extrem de importante pentru Gaiam. Producătorul acordă atenție utilizării de materiale ecologice și biodegradabile, care sunt obținute prin metode etice. De exemplu, Gaiam are o gamă de covorașe, blocuri și alte accesorii fabricate din plută naturală și plastic TPE fără toxine. 

Gama largă de produse Gaiam include produse de yoga esențiale, cum ar fi covorașe, huse, aparate de masaj și role. În plus, brandul a pregătit seturi gata făcute pentru yoghini, precum și accesorii și haine funcționale. 

Extindere descriere Restrângere descriere