• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Curele de yoga

Produse: 13

View as
 1. YadeYoga Strap 8'' violet YSP8
  99,99 RON
  244 cm

  1

 2. Yoga Strap JadeYoga Strap 8' negru YSB8
  99,99 RON
  244 cm

  1

 3. YadeYoga Strap 8' albastru YSBL8
  99,99 RON
  244 cm

  1

 4. Gaiam yoga curea poliester gri 61378
  55,99 RON
  49,99 RON
  183 cm

  1

 5. Curea de yoga Gaiam Cotton 1206NATU6F
  66,99 RON
  52,99 RON
  183 cm

  1

 6. Yoga Strap Joy in me gri 801006
  77,99 RON
  66,99 RON
  OS

  1

 7. Yoga Design Lab Color Strap ST-Java
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

 8. Yoga Design Lab Color Strap ST-Kaleidoscop
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

 9. Yoga Design Lab Black Yoga Strap ST-Mandala Black
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

 10. Yoga curea Yoga Design Lab albastru ST-Mandala Turquoise
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

 11. Curea de yoga Yoga Design Lab albastru ST-Mexicana
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

 12. Yoga Design Lab centura de yoga colorată ST-Tribeca Sand
  92,99 RON
  77,99 RON
  240 cm

  1

Curele de yoga - modele de încredere în magazinul online Sportano 

Sunteți la început cu yoga, sau poate doriți să adăugați puțină varietate la practica dumneavoastră? Cu siguranță, accesorii precum curelele de yoga, brățările de gleznă, păturile sau rolele de yoga pot fi utile pentru antrenamentele zilnice. Dacă sunteți în căutarea unui instrument practic de exerciții fizice, curelele de yoga sunt o opțiune excelentă. În primul rând, ele sunt folosite pentru întindere și sunt, de asemenea, folosite pentru diverse poziții de întindere, întărind în același timp mușchii picioarelor și cei abdominali. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi curele de yoga de înaltă calitate de la branduri testate, cum ar fi Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga sau Yoga Design Lab.

Curele de yoga - aplicație, cum se utilizează, informații de bază 

Pentru a putea practica yoga în mod confortabil și sigur, nu este important doar să aveți grijă de tehnică și de dobândirea de noi abilități, ci și de accesoriile de bază care vor fi utile. Acestea pot include, în primul rând, curele de yoga, a căror funcție principală este de a întinde picioarele și spatele. Acestea vă ajută să efectuați mult mai bine flexiile înainte sau laterale, precum și extensiile picioarelor în poziție culcată și așezată. Pentru persoanele care nu cunosc yoga, acestea le vor permite să execute în siguranță poziții individuale pe saltea, cu posibilitatea de a aprofunda mișcările. Cureaua de yoga acționează, de asemenea, ca o extensie a membrelor și permite ca genunchii să fie îndreptați atunci când picioarele sunt ridicate.

Curelele de yoga disponibile pe piață sunt de obicei fabricate din bumbac sau materiale sintetice și sunt echipate cu catarame speciale care permit reglarea lungimii. Textura curelei face ca aceasta să fie nu numai confortabilă, ci și rezistentă la deteriorare. Modelul potrivit nu trebuie să provoace iritații și, în același timp, trebuie să ofere stabilitate și confort în timpul utilizării.  

Alegerea curelei de yoga potrivite 

Dacă vă întrebați ce curea de yoga să alegeți în primul rând, ajustați lungimea și lățimea la propriile preferințe, deoarece nu trebuie să vă încurce atunci când faceți exerciții, dar în același timp trebuie să aibă un design universal. Curelele înguste vor fi mai bune pentru cei cu mâini mai mici, în timp ce curelele late sunt sugestii pentru cei care doresc o prindere corectă și sigură. O curea de yoga, pe de altă parte, este de obicei confecționată din bumbac pentru o stabilitate optimă. Catarama vă permite să ajustați lungimea și să potriviți cureaua în funcție de nevoile dumneavoastră. Curelele de yoga sunt disponibile pe piață într-o varietate de lungimi și opțiuni de culoare, astfel încât puteți adapta piesa la propriile așteptări și gusturi.

Ce mărci oferă curele de yoga de calitate? 

În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro veți găsi curele de yoga de înaltă calitate de la producători de renume precum Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga sau Yoga Design Lab. La noi, veți fi echipat cu curele de diferite lungimi, astfel încât veți găsi cu siguranță un produs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. O gamă largă de opțiuni de culori vă va permite să alegeți o curea care să se potrivească gusturilor și preferințelor dumneavoastră. Merită cu siguranță să alegeți cureaua de yoga potrivită dacă doar practicați - indiferent de nivelul dumneavoastră. Vă va relaxa eficient mușchii și vă va permite să efectuați exerciții de întindere în diferite poziții, astfel încât să vă puteți îmbunătăți tehnica și să practicați yoga confortabil, fără teama de a vă răni.  

Extindere descriere Restrângere descriere