Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Colanți pentru yoga

Yoga leggings - modele confortabile și la modă în magazinul online Sportano 

Îmbrăcămintea confortabilă pentru practicarea yoga este esențială pentru orice practică. Mai presus de toate, oferă o senzație de confort, nu restricționează mișcarea și previne iritațiile și iritațiile pe piele. Dacă vă întrebați ce articole de îmbrăcăminte să alegeți, jambierele de yoga sunt o necesitate. Extrem de confortabile, într-o varietate de mărimi, tăieturi și opțiuni de culoare. În magazinul Sportano, în categoria Yoga leggings, veți găsi modele de înaltă calitate de la mărci precum. Moonholi sau Joy in me.

De ce să cumpărați jambiere special concepute pentru yoga? 

Mai presus de toate, jambierele de yoga ar trebui să fie ca o a doua piele, adică să se potrivească perfect în jurul corpului, astfel încât să nu limiteze mișcarea. Nu vă veți confrunta cu iritații în timpul exercițiilor fizice, ceea ce se poate întâmpla cu alte articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantalonii scurți sau lungi. Colanții concepuți pentru yoga se caracterizează, de asemenea, prin construcția țesăturii, care este concepută pentru a elimina în mod eficient umezeala, oferind în același timp durabilitate și flexibilitate, adaptându-se la silueta persoanei care face exerciții. Jambierele de yoga au uneori caracteristici speciale, cum ar fi tocurile sau talia înaltă, care contribuie la confortul în timpul antrenamentului. Dacă sunteți la început de drum în yoga sau doriți să vă echipați cu o ținută de antrenament profesională - jambierele vor fi soluția perfectă. 

Cu tocuri, cu talie înaltă, fără cusături, fără cusături - tipuri de jambiere de yoga 

Există pe piață diverse stiluri de jambiere de yoga și potriviți modelul potrivit nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Populari sunt jambierele de yoga cu tocuri, care asigură că materialul rămâne la locul lui și că jambierele nu alunecă în timpul exercițiilor fizice. Prevăzute cu tocuri speciale la picioare, acestea mențin jambierele pe picioare. Dacă sunteți în căutarea unui model mai versatil, jambierele de yoga cu talie înaltă sunt o alegere excelentă. Mai presus de toate, acestea sunt confortabile, se potrivesc bine pe corp și, de asemenea, arată estetic și plăcut pe siluetă. Atunci când aleg o croială cu talie înaltă, practicantele de yoga o asortează de obicei cu un sutien sport sau un top de yoga.

Pasionații de yoga știu foarte bine că îmbrăcămintea din timpul antrenamentului nu trebuie să limiteze mișcarea sau să provoace iritații. De aceea, jambierele de yoga fără cusături, care se disting prin materialul lor neted, sunt perfecte pentru exercițiile fizice zilnice. Arată ca o a doua piele și, în același timp, cusăturile nu provoacă frecarea pielii. Veți găsi pe piață jambiere de yoga lungi sau scurte și veți ajusta lungimea picioarelor în funcție de nevoile dumneavoastră. Cele mai frecvente alegeri sunt jambierele lungi sau cele cu picior 7/8.

Cum alegi jambierele pentru yoga? 

Atunci când alegeți jambierele potrivite pentru yoga, acordați atenție materialului de construcție - ca o a doua piele, adică ar trebui să fie cât mai nedetectabile posibil. O croială confortabilă și elastică va asigura că jambierele se potrivesc corpului, iar materialele respirabile și care elimină umezeala sunt cele mai bune. Pentru anotimpurile mai reci, alegeți modele care garantează și confortul termic. Bumbacul este ideal pentru uzura de zi cu zi, dar ca material specializat pentru sport nu va face treaba. Cel mai bine este să alegeți modele realizate din țesături sintetice și un amestec de poliamidă și elastan pentru flexibilitate și rezistența materialului. De asemenea, jambierele nu trebuie să comprime, așa că o talie elastică și largă sau modelele cu talie înaltă sunt sugestii pentru iubitoarele de confort. Așa cum am menționat deja - pentru antrenamentele de zi cu zi, modelele fără cusături care nu vor provoca iritații sau iritații sunt perfecte.  

Reglați lungimea picioarelor, deci modele scurte sau lungi, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale, iar uneori jambierele de yoga au și buzunare mici și tocuri.  

Mărci care oferă jambiere de yoga 

Dacă sunteți în căutarea unor jambiere de yoga confortabile și de calitate superioară, consultați oferta magazinului Sportano.ro, unde veți avea la dispoziție modele de la mărci renumite precum Moonholi sau Joy in me. La noi, veți găsi modele realizate din materiale durabile, complet respirabile și adaptate la silueta dumneavoastră. În sortimentul nostru puteți cumpăra jambiere în diferite mărimi și opțiuni de culoare (uni, melange sau tie-dye).

Extindere descriere Restrângere descriere