Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Roller-uri și rulouri pentru masaj

Rulouri și role în oferta magazinului Sportano: creșteți mobilitatea astăzi! 

Categoria de role și role din magazinul Sportsano.pl este o colecție încăpătoare de dispozitive de automasaj de diferite forme, suprafețe și aplicații. Cu produse semnate de mărci renumite precum: HMS, SKLZ, Movo, Thorn Fit, Body Sculpture, Schildkröt sau adidas, veți lucra la o mai mare mobilitate, o regenerare mai rapidă și o mai bună nutriție a țesuturilor. 

Beneficiile și efectele automasajului cu o rolă 

Rolele și rolele de masaj sunt perfecte pentru a reduce tensiunea musculară după un antrenament intensiv, pentru recuperarea după o accidentare sau pentru a crește amplitudinea mișcărilor. Cu ajutorul lor puteți efectua automasajul mușchilor și al fasciilor din jurul acestora, datorită cărora veți obține o mai bună flexibilitate și mobilitate a corpului, veți reduce tensiunea din mușchi și fascii (rezultată, de exemplu, din statul mult timp într-o poziție sau din lipsa de întindere în planul de antrenament), veți accelera regenerarea (stimularea circulației) și veți reduce la minimum riscul de accidentări. 

Netedă, tare, cu crampoane sau duoball. Ce rolă de masaj să alegeți?  

Pentru a alege rola/rollerul potrivit pentru așteptările dvs., ar trebui mai întâi să determinați experiența dvs. de rulare. Nu v-ați rostogolit niciodată sau aveți o masă musculară mică? O rolă de spumă netedă ar fi alegerea potrivită. Cunoașteți principiile de automasaj și căutați o modalitate mai eficientă de a masa mușchii profunzi? Alegeți o rolă dură cu umplutură suplimentară sau încercați bilele de masaj.  
Un alt aspect important este gradul de tensiune musculară și toleranța la durere. Dacă aveți o tensiune scăzută și un prag ridicat al durerii, puteți folosi o rolă mai dură și viceversa, dacă mușchii sunt încordați și toleranța la durere este scăzută, o rolă mai moale va fi mai eficientă. 

Cilindru dur

Rola dură este ideală pentru o experiență mai îndelungată în masajul fasciei, pentru mușchii bine dezvoltați sau pentru un prag ridicat al durerii. Poate fi mai scurt (30-45 cm) - potrivit pentru rularea punctuală (de exemplu, brațe, viței, coapse) și mai lung (70-90 cm) - excelent pentru masajul întregului corp. 

Cilindru neted

Este optim pentru persoanele care sunt familiarizate cu automasajul, subțiri, cu masă musculară redusă și nu foarte rezistente la durere. Rola cu o suprafață netedă are mai multe tipuri de duritate și este de obicei fabricată din spumă EVA. Se utilizează pentru a relaxa mușchii încordați care trebuie să fie ușor relaxați și pentru a îmbunătăți hidratarea țesuturilor. Este recomandat pentru utilizare după antrenament. 

Roller cu pips

De obicei, este o rolă mai fermă, la care se adaugă umflături care permit un masaj mai bun al mușchilor greu accesibile. Rola cu inserții este recomandată persoanelor care folosesc în mod regulat automasajul. Cel mai bine este să o folosiți înainte de exerciții fizice - ajută la activarea și pregătirea mușchilor pentru efortul fizic. Nu este folosit pentru a se rostogoli în jurul coloanei vertebrale sau a benzii pelvi-fibulare. 

Bila de masaj cu role simple

O singură minge de masaj este potrivită pentru o presiune fermă și precisă asupra unui punct de declanșare situat, de exemplu, în picior, fese sau umăr. Fabricat din spumă EPP, printre alte materiale. 

Bila de masaj dublu cu role

Cunoscută și sub numele de duoball, aceasta este folosită pentru a elibera tensiunea din mușchii coloanei vertebrale. Acesta este format din două bile conectate între ele - designul special ocolește vertebrele din coloana vertebrală și doar mușchii de pe ambele părți sunt presați.  

Cilindru vibrator

Rola vibrantă este cel mai adesea sub forma unei bile simple sau duble, echipată cu vibrații suplimentare, datorită cărora reduce mai repede durerea și tensiunea din mușchi. 

Cele mai bune role și role din oferta magazinului Sportano.ro vor trece un examen ca dispozitive pentru reducerea tensiunii și a durerii în mușchi, indiferent de avansarea în laminare. 

Extindere descriere Restrângere descriere