Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vele de SUP

Vele pentru SUP - alege modelul perfect în magazinul Sportano 

SUP, sau Stand Up Paddle, poate fi combinat cu un alt sport nautic, mai precis windsurfing, prin intermediul unei plăci cu o velă montată. WindSUP este o activitate de apă excelentă, așa că nu trebuie să renunțați la înot atunci când bate vântul. Este, de asemenea, pentru persoanele care se simt deja confortabil pe o placă de SUP și care doresc să înceapă aventura lor de windsurfing. Placa are o fantă pentru plasarea unei vele și o cutie de dinghy pentru montarea unei borduri centrale, care este o aripioară pliabilă în mijloc. La Sportano, avem pânze de SUP profesionale de la marca Aqua Marina, unde sunteți sigur că veți alege echipamentul potrivit pentru înotul dumneavoastră.  

Vâsle SUP - la ce să te uiți când cumperi? 

Atunci când cumpărați, acordați atenție tipului de corp de apă pe care veți naviga. Apele deschise, cum ar fi marea, sunt caracterizate de condiții de vânt mult mai puternice, în care velele de dimensiuni mai mici vor funcționa cel mai bine în astfel de situații. Propulsia pentru SUP ar trebui, de asemenea, să se potrivească cu nivelul de experiență al persoanei, unde modelele mai mari vor funcționa cel mai bine pentru începători. Pânza în sine ar trebui să fie ușoară și fabricată din materiale durabile, astfel încât să reziste mai mult timp într-o varietate de condiții. Cel mai bine va funcționa o velă din material dacron, care garantează o greutate redusă și care vine cu un catarg și un bum dedicat. 

Cum alegi o pânză SUP care să se potrivească cerințelor tale? 

Alegerea dimensiunii pânzei se bazează pe greutatea și înălțimea utilizatorului. Greutatea medie a windsurferilor este de aproximativ 55 de kilograme pentru femei și 70 de kilograme pentru bărbați, caz în care dimensiunea velelor ar trebui să fie în jur de 3,0-4,5. Pentru cei care cântăresc mai puțin de atât, o dimensiune a velelor de 2,0-3,0 va fi potrivită. Pentru windsurferii bine făcuți, velele mai mari de 4,0-4,5 vor funcționa bine. Windsurferii mai experimentați ar trebui să aleagă vele mai mari decât cele universale care sunt potrivite pentru începători.  

Fie că sunteți un windsurfer profesionist sau vă simțiți mai confortabil pe o placă de SUP, o aventură WindSUP va fi o alternativă excelentă și o experiență de neuitat. 

Vele pentru SUP - mărcile pe care să pariezi 

În oferta magazinului online Sportano veți găsi vele pentru SUP de la marca Aqua Marina, care sunt realizate din material X-ply, adică două straturi lipite de poliester cu fibre plasate în interior. Construcția este completată cu plastic Dacron, ceea ce face ca vela să fie foarte ușoară și durabilă în același timp. Propulsorul mărcii este un echipament durabil care va funcționa bine atunci când navighează pe o varietate de corpuri de apă. De asemenea, au fost folosite cusături cu zăbrele, permițând reglarea setărilor pânzei prin intermediul unor tensionatoare cu șuruburi.  

Cumpără din gama largă de la Sportano, unde avem echipamente profesionale pentru sporturi nautice și multe altele! Serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere