• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pescuit la somn

Pescuitul peștelui pisică: truse și echipamente pe Sportano.ro

Catfishing la Sportano este o categorie care oferă cele mai bune echipamente de catfishing disponibile pe piață. Această zonă de pescuit este extrem de solicitantă, dar permite, de asemenea, performanțe puternice. Dacă doriți să prindeți cele mai mari exemplare de somn, aveți nevoie de echipamente profesionale care să atragă și să ridice peștii grei. La Sportano.ro veți găsi atât elemente individuale, cum ar fi mulinete sau undițe, cât și seturi pentru somn sau toate accesoriile necesare pentru pescuit. Și toate acestea de la producători cu experiență dovedită! 

Kitul profesional pentru pisici de mare: ce merită să ai?

Atât metodele de pescuit la spinning, cât și cele de pescuit la sol funcționează bine în pescuitul la somn. Fiecare dintre ele necesită nu numai competențe, ci și echipamente de înaltă calitate. La Sportano am adunat undițe pentru somn, mulinete pentru somn, linii și linii împletite, precum și momeli care vor atrage prădătorul. Veți găsi produse de la mărci precum MADCAT, Prologic și Penn. Completați-vă setul de somn cu Sportano! 

Tije de somn

Baza pentru un pescuit de succes la somn este o undiță solidă și durabilă. Acesta trebuie să fie caracterizat de o elasticitate corespunzătoare, de absorbția șocurilor cauzate de mișcarea peștilor, de ghidaje decente și, de asemenea, de o lungime adaptată la tipul de pescuit. În acest caz, nu ar trebui să optați pentru tije telescopice. În Sportano veți găsi undițe puternice pentru somn, care vă vor permite să prindeți chiar și cele mai grele exemplare. 

Mulinete pentru somn

Atunci când alegeți o mulinetă pentru somn, este important să alegeți un tip de rezistență și o bobină. O bobină de înaltă rezistență este destinată în special pescuitului la sol pentru somn. O bobină fixă la o mulinetă pentru pește pisică va funcționa în aproape toate condițiile. Pescarii optează adesea pentru o tragere frontală, care facilitează tragerea peștelui. Dimensiunea minimă a unei bobine pentru somn ar trebui să fie de 5000-6000. În Sportano veți găsi echipamente de dimensiuni adecvate, realizate din materiale unice, datorită cărora puteți potrivi sute de metri de linie de somn pe bobină. 

Linii și împletituri pentru somn

Pescuitul de pisici se bazează pe forță și rezistență. Din acest motiv, este extrem de important să alegeți linia potrivită pentru somn sau linia împletită. Pescarii sunt atenți la diferiți parametri. O linie monofilament va amortiza mai bine mișcările bruște ale somnului, dar este mai puțin rezistentă decât o linie împletită rigidă și inflexibilă. Se presupune că atunci când pescuiți cele mai mari pești pisică, chiar și cele de o sută de mile, este mai bine să alegeți o linie împletită și o tijă și o mulinetă de cea mai bună calitate, care să reziste la smuciturile puternice ale peștilor. Pentru a prinde exemplare mai mici, puteți fi tentat să folosiți linii mai groase pentru somn. În Sportano oferim atât linii împletite, cât și monofilamente, astfel încât să puteți adapta echipamentul la nevoile și preferințele dumneavoastră. 

Momeli pentru somn

Când setul de somn este gata, merită să alegeți momeala potrivită pentru somn. Acești pești iubesc organele comestibile, în special ficatul, precum și lipitorile, viermii sau peștii mici de diferite specii. În Sportano veți găsi atât momeli, cât și cârlige pentru somn, datorită cărora veți atrage specimenul dorit. 

Accesorii pentru somn

Printre accesoriile pentru somn din Sportano am adunat, printre altele, plutitoare pentru somn, eviatoare, lideri, țevi de prindere, balize de marcare, snap-uri sau ancore. Acestea sunt produse de înaltă clasă ale unor mărci precum Black Cat, MADCAT sau Mikado. Datorită lor vă veți completa setul de somn și veți duce pescuitul la un nou nivel. 

Catfish susține

Atunci când se pescuiește pentru exemplare uriașe, se poate dovedi că sunt utile suporturile pentru somn înfipte în pământ. Acestea permit menținerea stabilă a undiței pentru somn, iar modelele selectate de experții noștri se vor dovedi utile chiar și la pescuitul celor mai mari prădători. 

Corturi, umbrele

Dacă doriți să petreceți câteva zile de pescuit la pisică, nu uitați să verificați gama noastră de corturi impermeabile pentru pisică. Datorită lor și a umbrelelor durabile de pește pisică veți petrece un timp sigur și confortabil într-o tabără de pescuit. 

Accesorii utile pentru pescuitul la somn

În Sportano avem tot ceea ce aveți nevoie atunci când pescuiți pește pisică. Vă puteți completa setul pentru somn cu lănțișoare de pescuit, recipiente pentru momeli, indicatoare pentru somn, dopuri sau ace de siguranță. Găinile de somn pot fi, de asemenea, utile pentru momirea somnului. Nu ezitați și luați cunoștință de oferta Sportano.ro astăzi pentru a crea cel mai bun set de pescuit la somn! 

Extindere descriere Restrângere descriere