Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Recreere

Sporturi de agrement numai de la Sportano.ro - vezi cele mai bune echipamente și accesorii 

Categoria Sporturi recreative de la Sportano.ro este o selecție largă de produse care îți vor oferi divertisment acasă și afară. Magazinul oferă accesorii pentru cele mai populare jocuri de echipă, dar și pentru autoperfecționarea în activități pentru care nu ai nevoie de alți jucători. Recreerea cu Sportano nu este doar o modalitate de a nu te plictisi, ci și o șansă de a face mai multe exerciții fizice în timpul zilei - echipamentele realizate cu precizie îți vor permite să te îndepărtezi de viața de zi cu zi și să te relaxezi în mod activ. 
 
Cauți divertisment care să îți integreze prietenii și să facă întâlnirile de familie mai plăcute? O masă de biliard sau o masă de fossball de masă vor fi perfecte pentru a echipa zona de joacă din casa sau apartamentul dumneavoastră. În Sportano vei găsi jocuri mai mici și accesorii pentru divertisment, cum ar fi darts, zmee și frisbee pentru activități în aer liber. Magazinul nostru oferă, de asemenea, vehicule electrice și mecanice, care îi vor satisface atât pe cei mai tineri utilizatori, cât și pe pasionații de condus off-road de agrement pe patru roți. 

Jocuri și activități - gama de produse din magazinul Sportano 

Jocurile și activitățile din magazinul Sportano includ sute de produse care te vor ajuta să dobândești o nouă pasiune și să te motivezi să fi activ în timpul liber. Dacă preferi mișcarea în aer liber, cea mai bună alegere va fi un frisbee, un zmeu, dar și echipamente pentru jocuri de plajă, inclusiv mingi de volei și jocuri de apă. Sărirea pe o trambulină angajează perfect toți mușchii și crește eficiența corpului. În magazinul nostru îți oferim trambuline de grădină rezistente la condițiile meteorologice datorită întăririi structurii cu un strat de spumă groasă. Plasa interioară și cea exterioară reprezintă o garanție a siguranței în timpul jocului, iar produsele sunt certificate CE și GS TUV. Preferi activități mai pragmatice? Sportano oferă seturi complete de bile pentru a putea exersa aruncările precise împreună cu prietenii tăi.

Biliard și darts - le găsești pe toate la Sportano! 

Divertismentul de top de la Sportano.ro include săgeți, unde contează aruncările precise și tacticile bine puse la punct. Indiferent de regulile pe care le urmezi, indiferent dacă joci la nivel profesionist sau amator, în magazinul nostru vei găsi seturi complete și accesorii necesare pentru un joc în mărime naturală. Discurile electronice cu ecrane LCD, dar și discurile din sisal și hârtie, săgețile profesionale cu capete din oțel și moi, vârfuri interschimbabile și de asemenea pene, îți vor permite să te echipezi complet cu toate accesoriile necesare pentru a juca la cel mai înalt nivel. 
 
Jucând biliard fără a părăsi casa cu Sportano.ro este o nouă dimensiune a activității. Oferim mese de biliard, care nu numai că arată bine în interior, dar îndeplinesc și standardele de joc profesionist. Construcția mai ușoară este rezultatul utilizării plăcilor din MDF, iar plăcile din cauciuc sau cu finisaj din cauciuc asigură traiectoria corectă a mingilor care sar. Mesele sunt echipate cu un sistem de scurgere a bilelor, care facilitează scoaterea acestora, sau cu plase care amortizează sunetul după o lovitură precisă. Oferim diverse culori de pânză, seturi cu tacuri și seturi de accesorii

Vehicule electrice și mecanice - cea mai bună distracție pentru copii și adulți 

Magazinul Sportano.ro oferă divertisment pe mai multe niveluri, inclusiv pentru adulții exigenți care se bazează pe experiențe palpitante. Dacă condusul la volan îți oferă cele mai multe senzații tari, oferă-ți recreere într-un vehicul off-road mecanic sau electric. Oferim quad-uri cu transmisie automată, întărite cu tehnologia Power Ride, astfel încât nicio suprafață nu va fi un obstacol pentru tine în timpul explorării terenurilor de agrement. Brațele de protecție, carcasele de mână și iluminarea cu LED-uri sunt doar câteva dintre caracteristicile vehiculului care vor asigura o călătorie confortabilă în orice condiții. În magazinul nostru vei găsi, de asemenea, o gamă largă de skateboard-uri și trotinete electrice, precum și mini-patriciclete pentru copii. Designul aerodinamic, fără elemente ascuțite, adaptat la profilul tânărului șofer, asigură siguranța și previne răsturnarea pe drumurile cu suprafețe dificile. 

Alte produse din categoria Sporturi de agrement de pe Sportano.ro 

Sporturile de agrement la Sportano includ mii de produse care se potrivesc stilului tău de viață și activităților de agrement preferate. Recreerea înseamnă de asemenea relaxare în zilele călduroase. Cu piscinele de grădină, te poți bucura de o zonă de relaxare privată în curtea din spate. Cadrul metalic previne coroziunea, iar scara și balustradele antiderapante te vor ajuta să eviți o cădere necontrolată. În categoria Sporturi recreative vei găsi, de asemenea, porți de fotbal pliabile pentru copii, seturi de plase dedicate jocurilor de echipă precum volei, badminton sau tenis, dar și accesorii care îți vor face mai plăcută odihna activă în afara casei. 

Extindere descriere Restrângere descriere