• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gunki

Fondatorul mărcii olandeze de echipamente de pescuit este Carl Visser. Originile lui Gunki datează din 2008 și sunt legate de pescuitul prin filare. La sfârșitul anului 2014, compania s-a mutat în locația actuală din Didam și și-a extins gama de produse pentru a include echipamente de pescuit de prădători. Compania este, de asemenea, organizatorul turneului GUNKI Iron Tournament, cea mai mare competiție de pescuit stradal din Europa. 

Marca se concentrează pe crearea de produse de calitate, adaptate la nevoile și bugetele pescarilor pasionați și profesioniști. Undițele de pescuit Iron-T, construite pe blank-uri atent selecționate și finisate cu ochiuri Fuji KR Concept, ar trebui să fie evidențiate în gama extinsă. Alte serii populare includ Street Fishing Concept, Gunki Squad, Gunki Finesse sau Gunki Belly Boats (cu posibilitatea de extindere și personalizare).  

Gama Gunki include, de asemenea, mulinete, momeli și accesorii de pescuit mai mici. Marca folosește experiența specialiștilor și tehnicienilor din întreaga Europă pentru a-și adapta produsele la diferite stiluri, tehnici și tactici de pescuit. 

Extindere descriere Restrângere descriere