• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Abu Garcia

Abu Garcia

Istoria mărcii suedeze Abu Garcia datează din 1921. Inițial, compania a fabricat ceasuri specializate și taximetre, dar după izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, interesul și cererea pentru achiziționarea acestor accesorii a scăzut semnificativ. Din acest motiv, fondatorii mărcii au decis să-și schimbe profesia și să se rebranduiască. Datorită acestor evenimente, compania s-a axat pe producția de accesorii de pescuit, ceea ce i-a adus succesul la scară mondială. Astăzi, produsele Abu Garcia sunt folosite de pescari profesioniști din întreaga lume. 

Încă din 1941, marca a introdus prima mulinetă de pescuit Ambassadeur®, care a revoluționat abordarea ulterioară a fabricării acestui produs. Acest eveniment a deschis calea pentru marcă și i-a permis acesteia să își stabilească o poziție puternică în industria pescuitului. În anii următori, compania a dezvoltat, de asemenea, mulinetele ABU 444 și Cardinal®, care au fost populare în lumea pescarilor pentru o perioadă lungă de timp. 

Datorită dezvoltării constante a tehnologiilor inovatoare, marca a reușit să își extindă semnificativ activitatea și să își îmbunătățească în mod continuu produsele. În 2013, a fost creată o versiune îmbunătățită a liniei de accesorii Revo Low Profile, care a devenit mai compactă și mai comodă de utilizat. Marca oferă undițe specializate, mulinete, costume de pescuit și alte accesorii necesare în timpul pescuitului. Principalele game de produse ale mărcii Abu Garcia includ Zenon, Jordan Lee, Max, Abu 100 și Cox și Carson. 

Extindere descriere Restrângere descriere