Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dunlop

Începuturile mărcii britanice Dunlop datează din 1909. La început, compania s-a specializat în producția de echipamente de golf, dar, în timp, și-a extins gama pentru a include accesorii pentru sporturile cu rachete. Primii ani ai mărcii au fost foarte intensivi. Atunci au fost dezvoltate primele mingi și crose de golf. Descoperirea a venit atunci când Helen Jacobs a câștigat Wimbledon în 1936 cu o rachetă Dunlop. De atunci, echipamentele pentru golf și tenis au devenit un domeniu important al producției mărcii. 

Compania a fost întotdeauna dedicată dezvoltării și a venit cu soluții inovatoare care au un efect direct asupra calității accesoriilor sale. Dunlop a dezvoltat primele rachete de tenis turnate prin injecție încă din 1977 și le-a lansat pe piață doar trei ani mai târziu. Această invenție a reprezentat o piatră de hotar în proiectarea echipamentului de tenis și a stabilit o nouă cale pentru producție. Dunlop continuă să folosească tehnologii moderne și astăzi. Printre acestea se numără Aerogel 4d, Flexbooster și Strigtech.  

De-a lungul anilor, marca a fost îngrădită de mai multe ori pentru descoperirile sale. În 1982, a primit renumitul premiu al Consiliului de Design pentru mingea de golf DDH și, câțiva ani mai târziu, Premiul Reginei pentru racheta Dunlop 200g . În 2010, mingea de tenis de la Dunlop a fost aleasă ca minge oficială la turneul profesionist Rolland Garros. 

Accesoriile de la producătorul Dunlop vor fi ideale atât pentru începătorii în sporturile cu rachetă și golf, cât și pentru jucătorii avansați care așteaptă cea mai înaltă calitate și funcționalitate de la echipamentul lor. 

Extindere descriere Restrângere descriere