Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte termică

Lenjerie de corp termică - alege căldura garantată indiferent de vreme la Sportano 

Pentru iubitorii de schi și alte sporturi de iarnă, lenjeria de corp termică este unul dintre cele mai importante articole de îmbrăcăminte. Este primul strat al echipamentului de schi, oferind o protecție eficientă împotriva frigului și oferindu-vă un nivel ridicat de confort. În categoria Lenjerie de corp termoactivă din magazinul de sport Sportano.ro, veți găsi modele de înaltă calitate de la mărci profesionale precum X-Bionic, Nike, La Sportiva, Icebreaker, UYN, Viking și Smartwool. Vă vom dota cu lenjerie de corp termică pentru femei, bărbați și copii, realizată din materiale durabile și flexibile. 

Lenjeria termo-activă - alegerea nu doar pentru pârtii 

Gama de lenjerie de corp termică este foarte extinsă, iar pe piață sunt disponibile seturi și truse speciale, precum și articole individuale. Modelele individuale vor funcționa bine pentru alte activități, cum ar fi ciclismul, alergarea sau drumețiile, atunci când vremea de afară nu este favorabilă. Pe de altă parte, lenjeria de corp termică pentru schi sau snowboarding trebuie să ofere confort și să elimine umezeala. Fabricat din fibre sintetice, uneori din fibre naturale sau dintr-o combinație de ambele materiale pentru a obține proprietăți mai bune de izolare termică.  

Lenjeria de corp termo-activă este excelentă pentru toate activitățile în aer liber în care corpul lucrează din greu și este expus la umezeală și frig. Îmbrăcămintea termică va fi o opțiune excelentă pentru antrenamentele de cross-country, drumeții montane, alpinism, ciclism sau schi. 

Lenjeria de corp termică și materialele din care poate fi confecționată 

Lenjeria de corp termică ar trebui să fie confecționată din materiale cu uscare rapidă care, de asemenea, nu absorb mirosurile, mai ales atunci când corpul este transpirat după exerciții fizice intense. Lenjeria de corp termică este, de obicei, din materiale sintetice - poliester, poliamidă, elastan sau nailon. Țesăturile sintetice sunt, mai presus de toate, durabile, ușoare și foarte bune la evacuarea umezelii, protejând împotriva răcelii în timpul activității. În plus, acestea ar trebui să fie rezistente la proliferarea bacteriană. De asemenea, este populară lenjeria de corp termică din lână merino, care face față foarte bine mirosurilor neplăcute. Cel mai mare avantaj al acestui material este izolarea termică ridicată, dar lâna merinos este mult mai grea și mai puțin rezistentă la absorbția de umiditate. 

Alegerea lenjeriei de corp termice potrivite 

Lenjeria de corp termică pentru femei și lenjeria de corp termică pentru bărbați reprezintă primul strat de îmbrăcăminte care se îmbracă la schi. Îmbrăcămintea termică trebuie să fie confecționată din materiale de înaltă calitate pentru a asigura, înainte de toate, confort și căldură, indiferent de condiții. Croiul de lenjerie ales trebuie să se potrivească perfect corpului, să nu limiteze mișcarea și, în același timp, să nu interfereze cu activitățile în aer liber. Lenjeria intimă prea strâmtă poate provoca iritații și iritații ale pielii.  

Lenjeria de corp termică trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a se potrivi corpului. Cusăturile fără cusături vor fi un avantaj în plus pentru a proteja împotriva iritațiilor și a disconfortului. În plus, ar trebui să mențină temperatura corpului datorită unui strat exterior care izolează eficient împotriva condițiilor exterioare, oferind căldură. De asemenea, lenjeria de corp termică nu trebuie să absoarbă umezeala, așa că este indicat să alegeți modele din materiale tehnice (sintetice), care o fac să elimine mult mai bine umezeala spre exterior.  

Mărci care oferă lenjerie de corp termică de înaltă calitate 

În oferta magazinului de sport Sportano.ro veți găsi lenjerie termică de calitate superioară de la mărci profesionale precum X-Bionic, Nike, La Sportiva, Icebreaker, UYN, Viking sau Smartwool. Articolele de îmbrăcăminte sunt confecționate din materiale precum poliester, poliamidă, nailon, fibre de bambus, lână merino sau elastan. În plus, au fost folosite tehnologii moderne care afectează confortul și proprietățile hainei, cum ar fi 3D Bionic Sphere®. Sistemul se ocupă de termoreglarea corectă. AirConditioningSpot® sau AirConditioning Zone®, pe de altă parte, sunt tehnologii populare utilizate în îmbrăcămintea termică, care se ocupă de evacuarea eficientă a transpirației către exterior. În plus, acestea permit un schimb de aer eficient și favorizează răcirea.  

Extindere descriere Restrângere descriere