• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Nordica

Nordica

Nordica este o companie italiană fondată în 1939, care inițial s-a specializat în producția de pantofi de alergare și de cățărare. După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, fondatorii companiei: Adrian și Oddon Vaccari au decis să schimbe conceptul mărcii și au decis să înceapă să producă schiuri profesionale, încălțăminte de schi, precum și alte accesorii, cum ar fi rucsacuri și huse pentru echipament. Această ofertă a mărcii există și astăzi.  

În 1968, Nordica a făcut o schimbare la nivel mondial în abordarea producției de pantofi de schi - modelele din piele au fost prevăzute cu un strat suplimentar de plastic PVC, care a crescut semnificativ rigiditatea și amortizarea pantofului. A fost o adevărată revoluție pentru acele vremuri și a permis companiei Nordica să se ridice în vârf și să devină unul dintre liderii mondiali în producția de echipamente de schi. În anii '70, brandul a început să producă accesorii în cantități de masă și a preluat 30% din producția globală. 

De-a lungul anilor, Nordica a obținut un succes spectaculos și a revoluționat abordarea producției de echipamente de schi prin dezvoltarea și utilizarea unor tehnologii moderne: tehnologia infraroșu, 3D Performance Fit, Comfort Fit. Produsele brandului sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și sunt foarte durabile, motiv pentru care pot fi folosite cu succes de sportivi de toate nivelurile. 

Accesoriile Nordica sunt folosite de schiorii de curse și de schi alpin de talie mondială care au testat ei înșiși produsele și au încredere în calitatea ridicată garantată de compania globală Nordica.  

Extindere descriere Restrângere descriere