Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bluze pentru schi

Hanorace de schi - modele călduroase și întotdeauna fiabile în magazinul Sportano 

Elementele unei ținute de schi pot include lenjerie de corp termică, hanorac, jachetă, pantaloni, fleece, căciulă și, de asemenea, mănuși. Hanoracul de schi este un strat izolator și oferă un nivel ridicat de confort termic, astfel încât să nu vă fie frig. Conceput pentru a evacua eficient umezeala în exterior. În categoria Hanorace de schi din magazinul de sport Sportano.ro veți găsi modele de înaltă calitate de la producători renumiți precum X-Bionic, Peak Performance, LEGO, DC, Maloja, 4F, Roxy, CMP sau Rossignol. Hanoracul de schi pentru femei, hanoracul de schi pentru bărbați sau hanoracul de schi pentru copii sunt modele adaptate care își vor dovedi utilitatea pe pârtii la schi. 

Un hanorac de schi va funcționa doar pe pârtii? 

Hanoracul de schi este o piesă de îmbrăcăminte versatilă, astfel încât va funcționa bine nu numai pentru schi și snowboarding, ci și pentru alte sporturi de iarnă, cum ar fi schi de tură sau patinaj pe gheață. Este conceput cu materiale durabile și respirabile care garantează un nivel ridicat de confort termic, menținând în același timp respirabilitatea. Vă va menține corpul răcoros în condiții nefavorabile și vă va menține uscat în timpul eforturilor intense. Jacheta de schi este, de asemenea, potrivită pentru activitățile în aer liber toamna și iarna, unde aveți nevoie de îmbrăcăminte de bună calitate. Acesta elimină eficient umezeala spre exterior și va fi plăcut și confortabil de purtat. 

Alegerea tricoului de schi care se potrivește perfect 

Este important de știut că o ținută de schi ar trebui să fie formată din trei straturi: lenjerie termică, un strat izolator și un strat exterior. Lenjeria intimă termoactivă evacuează umezeala spre exterior și garantează o termoreglare adecvată. Stratul de bază este, de obicei, un fleece, o jachetă de schi și pantaloni. Stratul exterior este format din pantaloni, o jachetă și accesorii precum o pălărie sau mănuși.  

Pentru stratul intermediar, care include un hanorac sub o jachetă de schi, alegeți un model cu o grosime medie. Hanoracul nu trebuie să absoarbă umiditatea excesivă, astfel încât modelul optim este un produs cu o grosime de 100-200 mg/m2. Acest lucru asigură un confort termic adecvat, astfel încât să nu vă răciți sau să vă supraîncălziți corpul. Hanoracele de schi sunt de obicei confecționate din materiale sintetice, care se remarcă prin durabilitate și flexibilitate. Puloverul fleece de schi este, de asemenea, popular, oferind confort și căldură.  

Mărcile de tricouri de schi pe care merită să pariezi 

În gama Sportano.ro veți găsi hanorace de schi de înaltă calitate, perfecte pentru schiatul pe pârtii. Acestea vor asigura un nivel ridicat de confort termic și, în același timp, vor elimina umezeala pentru a vă oferi o senzație de prospețime și uscăciune. La noi veți găsi modele de la producători testați și încercați, cum ar fi X-Bionic, Volcom, Peak Performance, LEGO, DC, Quiksilver, Maloja, 4F, Roxy, CMP sau Rossignol
Unele modele de hanorace de schi sunt echipate cu tehnologia DWR, care asigură că umezeala alunecă pe suprafața țesăturii în loc să se absoarbă. 3D Bionic Sphere®, pe de altă parte, este o tehnologie de ultimă generație care garantează schimbul de căldură și ajută la menținerea unei temperaturi constante. Astfel de soluții pot fi găsite în hanoracele de schi de la DC sau X-Bionix. Dacă sunteți în căutarea unui model din fleece, hanoracul de schi 4F este o opțiune excelentă, unde veți găsi modele concepute pentru sporturile de iarnă sau pentru uzul zilnic.  

Extindere descriere Restrângere descriere