Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Colmar

Colmar este un brand italian de îmbrăcăminte renumit, care se concentrează în special pe producția de îmbrăcăminte de schi. Fondată în 1923 la Monza de Mario și Irma Colombo, marca Colmar a câștigat recunoaștere și popularitate datorită calității excelente, abordării inovatoare a designului și pasiunii pentru sporturile de iarnă.

Numele brandului, Colmar, a fost creat prin combinarea primelor litere ale prenumelui și a numelui fondatorului, Mario Colombo. Ea reflectă angajamentul personal și moștenirea familiei fondatoare.

Îmbrăcămintea de schi Colmar este o combinație de tehnologie, durabilitate și stil. Brandul se concentrează pe crearea de haine funcționale și confortabile, care oferă protecție împotriva condițiilor meteorologice și permit libertate deplină de mișcare pe pârtii. De la jachete și costume până la pantaloni și cămăși termice, îmbrăcămintea de schi Colmar este cunoscută pentru materialele de calitate excelentă, durabilitate și atenția la detalii.

Pe lângă îmbrăcăminte de schi, marca Colmar oferă și o linie de îmbrăcăminte casual cunoscută sub numele de Colmar Originals. Această linie de îmbrăcăminte combină stilul distinctiv al designului italian cu funcționalitatea de zi cu zi. Oferă o selecție largă de jachete, paltoane, hanorace, pulovere și accesorii la modă care sunt perfecte atât pentru oraș, cât și pentru un stil de viață activ de zi cu zi.

Colmar este un brand care nu numai că a câștigat recunoaștere în rândul pasionaților de sporturi de iarnă, dar a devenit și sinonim cu calitatea, stilul și măiestria italiană în lumea modei. Cu o istorie și o moștenire bogată, marca Colmar continuă să inspire și să ofere produse excepționale pentru cei care apreciază calitatea înaltă, fiabilitatea și stilul atemporal.

Extindere descriere Restrângere descriere