• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aparate pentru exerciții

Atlasuri, porți, lifturi - alegeți echipamentul de antrenament de forță de la Sportano 

Categoria atlase, porți, lifturi de pe Sportano.ro este cel mai bun loc pentru a alege echipamente de forță atât pentru sălile de sport profesionale, cât și pentru cele de acasă. O gamă largă de produse de la producători de top și cu experiență, inclusiv: Life Fitness, Matrix, Bowflex, Kellys sau ProForm, sunt o garanție de înaltă calitate și siguranță. 

Atlase de exerciții și porți de antrenament - la ce să te uiți când cumperi?

Atlas de exerciții   

Înainte de a cumpăra un atlas de exerciții, definiți-vă așteptările față de aparat, astfel încât să alegeți funcțiile și tipul și numărul de stații în mod corespunzător. Echipamentul de bază pentru un aparat de exerciții fizice include o bancă, lifturi (de sus și de jos), bare pentru flotări, o bară inferioară (care poate fi folosită ca o halteră sau un aparat de canotaj) și o stație pentru exerciții abdominale, de picioare și de spate. Luați în considerare câte persoane îl vor folosi. Dacă intenționați să faceți exerciții în același timp cu un partener, alegeți un model potrivit pentru munca simultană a mai multor utilizatori.   
 Un considerent important atunci când cumpărați un atlas este greutatea maximă a utilizatorului și stabilitatea echipamentului. Asigură un suport dublu și confortabil pentru spătar și un scaun cu o opțiune reglabilă. Cele mai bune modele sunt cele cu spătar detașabil - acest lucru vă va permite să faceți exerciții în poziție așezată, pe jumătate ghemuit sau cu spatele în jos. 
  
Atunci când alegeți un atlas de exerciții, acordați atenție posibilității de a extinde diferitele funcționalități. Pe măsură ce deveniți mai avansat, ar trebui să puteți crește greutatea și să adăugați mai multe elemente pentru a obține rezultate mai bune.  

Porți de formare  

Atunci când achiziționați o poartă sau un lift pentru exerciții fizice, acordați atenție materialului robust și rezistent (de exemplu, oțel acoperit cu pulbere) și greutății maxime care poate fi utilizată pentru exerciții (greutatea dvs. + sarcina suplimentară). Acest lucru se va traduce în durata de viață a mașinii și în confortul de utilizare. Tipul de construcție este important - staționar (de exemplu, aparatul este fixat permanent pe podea) sau montat pe tavan sau pe perete (ocupă puțin spațiu, dar oferă o capacitate de încărcare mai mică). 

Poarta de antrenament ar trebui să aibă opțiunea de a regla înălțimea brațelor pe verticală și pe orizontală, astfel încât acestea să poată fi ajustate în funcție de dumneavoastră și de nevoile dumneavoastră. Asigurați-vă că echipamentul are stopuri de siguranță (pentru a vă permite să vă opriți dacă, de exemplu, simțiți că nu ați terminat întreaga repetiție), bare cu marcaje clare ale greutății și un mâner de reglare a stivei din aluminiu cu un cablu spiralat. Confortul de utilizare a porții sau a liftului va fi sporit de barele de protecție din cauciuc care amortizează impactul greutății.  

Profesional, acasă, pe bancă - tipuri de atlase de exerciții fizice 

În funcție de nivelul dumneavoastră de pregătire și de obiectivele de antrenament, un atlas de exerciții poate avea funcționalitățile relevante și poate fi o mașină mai mult/mai puțin complexă.  

Atlas de formare profesională 

Acesta este un aparat avansat și cu mai multe stații, conceput pentru uz comercial - pentru săli de sport, centre de fitness, săli de sport în hoteluri sau studiouri de antrenament personal. Atlasul de exerciții profesionale are un design robust, care permite efectuarea a zeci de exerciții diferite, astfel încât orice utilizator, indiferent de nivelul său, poate avea grijă de condiția sa fizică și își poate perfecționa forma. Acestea au multe opțiuni de reglare, de exemplu, poziția de înclinare, unghiul brațelor, tetiera, scaunul și sarcina, și sunt ușor de utilizat (puteți ajusta parametrii de interes pentru cerințele dumneavoastră în câteva secunde). Acest tip de echipament este desemnat ca fiind din clasa S în conformitate cu standardele EN 957, adică destinat utilizării comerciale sau profesionale. 

Acasă atlas de exerciții fizice 

Numărul de stații și gama de exerciții din acest tip de atlas depinde de nivelul de pregătire la care vă aflați. Este o idee bună să alegeți echipamente care vă vor oferi posibilitatea de a vă extinde funcționalitatea existentă pe măsură ce progresați. Atunci când alegeți un atlas de exerciții la domiciliu, acordați atenție garanției producătorului, greutății maxime a utilizatorului și sarcinii utilizate, precum și dacă aparatul îndeplinește standardele de siguranță relevante (clasa H conform standardelor PN-EN 957). Prețul unui atlas de exerciții fizice depinde, de obicei, de numărul de posturi, de calitate și de marcă. Datorită dimensiunilor sale, atlasul este un echipament pretențios. Cel mai bine este să găsiți o cameră separată pentru aceasta, cum ar fi un garaj, un pod sau o pivniță. 

Atlas de exerciții cu bancă 

Atlasul de exerciții cu bancă vă permite să vă antrenați nu numai mușchii abdominali (drepți și oblici). Datorită unghiului reglabil al băncii, vă puteți angaja cu succes mușchii pieptului, tricepsul sau mușchii umerilor. 

Atlas de exerciții cu o singură stație 

Acesta este, de obicei, un model compact echipat cu o bancă de antrenament reglabilă (de exemplu, pentru abdomene), o stație de fluture (de exemplu, pentru abdomene), un lift superior și inferior (de exemplu, pentru canotaj) și o bară de rugăciune pentru exersarea bicepsului. 

La Sportano.ro, veți alege atlase de exerciții și porți de antrenament cu care atât începătorul, cât și profesionistul vor efectua un antrenament sigur și eficient. 

Extindere descriere Restrângere descriere