Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bare de perete pentru gimnastică

Scări de gimnastică pentru copii și adulți

În categoria Scări de gimnastică pentru copii și adulți de la Sportano, veți găsi construcții durabile din lemn și metal, realizate din materiale de înaltă calitate, care îi vor ajuta pe toți membrii familiei să se bucure de o activitate fizică adecvată vârstei și individuală. În magazinul nostru de sport veți găsi scări de gimnastică de la producători de top de echipamente de gimnastică, cum ar fi: BenchK și NOHrD.  

Scări de gimnastică - beneficii și efecte 

Îmbunătățirea coordonării motorii și a condiției fizice, întărirea mușchilor, îmbunătățirea funcționării sistemelor cardiovascular și nervos și îmbunătățirea posturii corecte sunt toate beneficii incontestabile ale exercițiilor regulate cu o scară de gimnastică.   

Echipamentul poate fi utilizat pentru încălzire, întindere, exerciții de corecție, întinderi deasupra capului, ridicări de mâini, calistenie, antrenament general sau pentru reabilitare. Puteți face exerciții pe ea indiferent de vârstă sau de starea dumneavoastră, de aceea instalarea unei scări la domiciliu ar trebui să intereseze nu numai sportivii sau părinții, ci și persoanele care încep să se miște în mod regulat și persoanele în vârstă.  

O scară de gimnastică instalată în camera unui copil va ajuta la dezvoltarea obiceiului de a face activități zilnice prin joc, iar în casa unei persoane în vârstă va ajuta la menținerea unei forme și a unei bune condiționări fizice.   

Un avantaj suplimentar al scării de gimnastică este faptul că ocupă puțin spațiu și este ușor de asamblat.  

Ce scară de gimnastică pentru casă ar trebui să aleg?   

O scară de gimnastică trebuie să respecte standardele relevante (PN-EN12346:2001 și PN-EN 913:2019-03), astfel încât să puteți fi siguri că este complet sigură (în special atunci când este folosită de copii). Acordați atenție lățimii și înălțimii scării, materialului din care este confecționată (lemn sau metal), precum și numărului și distanței dintre trepte.   

Este important să se cunoască sarcina maximă pe care o poate transporta scara, mai ales dacă există mai mulți utilizatori și dacă aceștia folosesc echipamente suplimentare. Scările de gimnastică pot fi fixate pe perete (cu excepția pereților despărțitori, a pereților mai subțiri de 10 cm sau a pereților din gips-carton) sau se pot baza pe o extensie (neinvazivă, nu este nevoie să se facă găuri în pereți).  

Scară multifuncțională 

O scară de gimnastică multifuncțională oferă multe posibilități de utilizare a accesoriilor suplimentare și a echipamentelor de exerciții (de exemplu, bancă de antrenament, roți de gimnastică, bară de tracțiune, frânghie etc.). Scara poate fi din metal (de exemplu, oțel acoperit cu pulbere), deci are o capacitate de încărcare mai mare, sau din lemn (de exemplu, pin sau fag), ceea ce înseamnă, de obicei, o sarcină maximă admisibilă mai mică.  

Scară de gimnastică pliabilă 

Ideal pentru persoanele care nu doresc sau nu au spațiu pentru a instala permanent o scară de gimnastică. Scara pliabilă este ușor de depozitat și de transportat, în plus, este simplu și rapid de asamblat.  

Scară de gimnastică pentru copii  

O scară de gimnastică pentru copii ar trebui să aibă o distanță mai mică între trepte pentru a asigura o utilizare sigură. Asigurați-vă că treptele au un strat antiderapant pentru a preveni alunecarea mâinilor sau a picioarelor. Cu ajutorul accesoriilor suplimentare și a opțiunii de bare de înălțare, puteți transforma echipamentul dintr-o zonă de joacă într-o sală de gimnastică acasă, pe măsură ce nevoile copilului dumneavoastră cresc.  

Scară de gimnastică pentru adulți  

Pentru un adult, o scară multifuncțională va fi perfectă, deoarece poate fi extinsă cu module suplimentare pentru a adăuga varietate antrenamentului (de exemplu, o bancă de antrenament, o bară de tracțiune fixă sau reglabilă, un sac de box sau un cârlig TRX) sau un suport pentru spate pentru a vă spori confortul în timpul exercițiilor. Atunci când alegeți, luați în considerare capacitatea de încărcare a echipamentului - greutatea maximă a utilizatorului și greutatea permisă a accesoriilor suplimentare.   

Extindere descriere Restrângere descriere