• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BenchK

BenchK

BenchK este un brand polonez înființat în 2014, specializat în producția de echipamente profesionale de fitness pentru antrenamente cardio și de forță. Echipa mărcii este formată din profesioniști dedicați care proiectează și produc zilnic modele inovatoare de echipamente individuale. Toate articolele de la BenchK sunt caracterizate de o calitate excelentă și durabilitate, care le diferențiază de concurenții lor. De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat semnificativ, și-a extins gama pentru a include și alte echipamente dedicate sportivilor și a început să se extindă pe piețele externe.  

Unul dintre cele mai ușor de recunoscut produse de la BenchK sunt scările de gimnastică, care sunt fabricate din materii prime de cea mai bună calitate. Fiecare scară este fabricată cu atenție la fiecare detaliu. În plus, toate articolele brandului sunt caracterizate de un design unic și elegant, care se potrivește perfect în interioarele moderne și clasice atât în sălile de sport private, cât și în cele ale lanțurilor.  

Astăzi, marca este unul dintre liderii în domeniul echipamentelor de fitness, fiind folosită de mii de consumatori mulțumiți din întreaga lume. Produsele de la BenchK sunt un articol excelent atât pentru începători, cât și pentru sportivii avansați. 

Extindere descriere Restrângere descriere