Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bare de tracțiune și balustrade

Barele de exerciții Sportano: antrenament eficient la domiciliu!   

La Sportano veți găsi o selecție largă de bare de înaltă calitate de la producători globali de echipamente de gimnastică, cum ar fi: HMS, Pure2Improve, Body Sculpture și BenchK. Cu acest echipament nu veți face doar un antrenament pentru spate, ci vă veți întări și mușchii abdominali și brațele.  

De ce să faci exerciții pe o bară?  

Versatilitatea și dimensiunile mici sunt avantaje incontestabile ale barei, cu care chiar și într-un spațiu mic puteți face un antrenament eficient pentru spate, abdomen sau piept. Pentru a o instala, tot ce aveți nevoie este un cadru de ușă.  

Ridicându-vă pe bară, nu numai că vă îmbunătățiți forța și aspectul mușchilor spatelui, dar obțineți și mușchi posturali mai puternici, ceea ce se traduce printr-o postură mai bună. Antrenamentele regulate cu acest echipament vor contribui la întărirea centurii scapulare, a brațelor și a pieptului. Angajarea mușchilor potriviți depinde, de asemenea, de tipul de prindere (peste mână sau sub mână) și de lățimea acesteia (îngustă, medie sau largă).  

În plus față de propria greutate corporală, tragerile pentru începători pot folosi benzi de rezistență (acestea vă ajută să dezvoltați suficientă forță pentru a vă trage în sus), în timp ce pentru tragerile avansate puteți alege greutăți suplimentare.  

Un bar pentru casă - pe care să îl alegeți?   

Atunci când alegeți o bară de tracțiune, căutați intervale reglabile pentru a vă ajuta să o adaptați la dimensiunile cadrului ușii. Cu cât gama este mai mare, cu atât veți avea mai multe opțiuni de montare în orice cadru și veți fi mai mobil. Asigurați-vă că bara are capete din cauciuc (pentru a preveni alunecarea) și mânere din spumă (pentru a evita alunecarea mâinilor în timpul exercițiilor și apariția calusurilor). Acordați atenție grosimii barei - dacă este corect selectată, vă va permite să o prindeți confortabil (degetul mare se înfășoară în jurul barei de jos).   

Tragerea în sus cu propria greutate corporală nu este suficientă pentru dvs. și aveți de gând să faceți exerciții cu o sarcină suplimentară? Alegeți o bară montată pe perete sau pe tavan care vă permite să utilizați până la 250 kg de greutate maximă (dvs. + sarcină suplimentară). Acest lucru va reduce la minimum riscul de cădere de la înălțime (bara sub o sarcină grea poate aluneca) și de rănire.  

Bara de tracțiune 

O bară de extensie este cel mai ușor de instalat echipament de forță pentru uz casnic. Atunci când tubul este deșurubat, șuruburile de la capete împing peretele/parcul și creează o fricțiune pentru a împiedica echipamentul să cadă/să alunece. La Sportano oferim bare reglabile în lungime, astfel încât să le puteți adapta cu ușurință în sala de sport de acasă.  

Bară de tracțiune multifuncțională  

Bara multifuncțională pentru tracțiuni poate fi atașată la perete sau la tavan. De obicei, are un design simplu sau curbe suplimentare pentru a adăuga varietate la antrenamentul dumneavoastră.   

Atunci când achiziționați o bară montată pe perete, aveți grijă să utilizați suporturi lungi (aproximativ 50-60 cm pentru o distanță confortabilă față de perete) și alegeți un model cu găuri pentru 6 șuruburi (acest lucru va asigura o stabilitate adecvată a echipamentului). Când vine vorba de bara montată pe tavan, acordați atenție capacității de încărcare (capacitatea maximă de încărcare a greutății utilizatorului + orice greutate suplimentară).   

Gama de bare de tracțiune Sportano este fabricată din oțel de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă, permițându-vă să vă concentrați asupra planurilor de antrenament pe termen lung. 

Extindere descriere Restrângere descriere