Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete de oraș/urbane

Biciclete de oraș și biciclete urbane - faceți alegerea potrivită cu magazinul Sportano

Datorită categoriei de biciclete de oraș/urbane de pe Sportano.ro, vă puteți îmbarca într-o călătorie confortabilă, ecologică și sigură prin oraș. Alegeți modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră dintr-o selecție de echipamente atent selecționate. Toate bicicletele de oraș din oferta Sportano provin de la cei mai buni producători din lume. Acestea se caracterizează prin manoperă de înaltă calitate, tehnologie modernă și materiale solide. Bicicletele urbane de înaltă calitate nu sunt doar confortabile, ci și un mod sigur de a vă deplasa în oraș. 

Tipuri de biciclete urbane - ce sunt bicicletele urbane?

Bicicletele de oraș sunt împărțite în două tipuri - bicicleta de oraș în stil olandez și bicicleta urbană. Primul se caracterizează prin roți mari, o șa înaltă și spațiu pentru un coș. De asemenea, are un suport pentru bagaje și ghidon în formă de U. Printre modelele caracteristice străzilor olandeze se numără atât cele pentru femei, cât și cele pentru bărbați. Modelul pentru doamne are un cadru curbat în jos, ceea ce facilitează urcarea pe bicicletă. Acest design vă permite să stați cu spatele drept. Pe de altă parte, omologii masculini ai bicicletelor olandeze au un cadru orizontal care merge de la șa până la ghidon. 

Bicicleta urbană este un amestec între o bicicletă de oraș și o bicicletă sport. Ghidonul este drept, șaua este puțin mai înaltă, iar postura utilizatorului este mai înclinată. În comparație cu o bicicletă olandeză, roțile sunt vizibil mai late. Bicicletele urbane sunt echipate cu frâne pe disc și o furcă rigidă. La Sportano puteți cumpăra o bicicletă urbană pentru femei și o bicicletă urbană pentru bărbați cu deraioare. Datorită posibilității de montare a coșurilor și a prezenței rafturilor, toate modelele urbane sunt ideale pentru cumpărături și pentru a înlocui transportul public. 

Modele de biciclete de oraș recomandate de la mărci cunoscute

Bicicletele urbane și de oraș colectate în oferta Sportano sunt o mulțime de modele de la cei mai buni producători. Avem aici echipamente de la mărci precum: Goetze, Romet, Indiana, Le Grand, Giant sau Merida. Cu o gamă atât de largă de biciclete de înaltă calitate, toți cei interesați de o deplasare ecologică și confortabilă în oraș vor găsi o bicicletă potrivită pentru ei. Atunci când alegeți un model pentru dumneavoastră, luați în considerare designul, dimensiunea roților și prezența deraioarelor. Dacă preferați să mergeți în poziție verticală, optați pentru bicicletele clasice olandeze cu un design retro. Le puteți găsi printre modelele Indiana sau Le Grand. Pentru fanii unui stil ceva mai sportiv, Romet și Giant au pregătit biciclete echipate cu tehnologie modernă și destinate a fi folosite într-o poziție ușor înclinată. Bicicletele de oraș cu roți mari vă vor ajuta să ajungeți la serviciu sau la școală în condiții de confort și siguranță. Diametrul roților de pe aceste modele vă permite să reduceți la minimum șocurile cu puțin efort. Dacă nu știi ce bicicletă de oraș să alegi pentru tine sau pentru copilul tău, scrie-ne! Membrii echipei noastre vor fi bucuroși să vă risipească îndoielile. 

Extindere descriere Restrângere descriere