Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Talbot-Torro

Talbot este o marcă fondată de Derek Talbot, specializată în echipamente de badminton. S-a dezvoltat simultan cu badmintonul, iar fondatorul său a contribuit direct la recunoașterea acestei activități fizice ca sport separat. Torro este o marcă care a fuzionat cu Talbot în 1991. De atunci, ambele mărci au funcționat sub un singur nume de companie - Talbot Torro.  

De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat continuu, și-a extins gama cu produse noi și și-a îmbunătățit accesoriile. Ca urmare, au fost create multe modele de rachete de badminton, care utilizează soluții tehnologice moderne, cum ar fi Air Flex, forma izometrică a capului, precum și profilul multiconic, care conferă rachetei o rigiditate torsională excelentă. În prezent, Talbot Torro este una dintre mărcile de top, ale cărei produse sunt folosite atât de începătorii de badminton, cât și de jucătorii avansați, care participă la campionatele mondiale. În oferta largă a producătorului, în afară de rachete, există și seturi de badminton gata făcute, volane și alte accesorii necesare în timpul jocului.  

Înainte de a fi puse în vânzare, toate accesoriile de la Talbot Torro trec printr-o serie de teste care le verifică proprietățile. Astfel, atunci când vă decideți să cumpărați accesorii de la acest brand, puteți fi siguri că acestea au fost realizate cu atenție la fiecare detaliu și au caracteristici unice care influențează în mod direct eficiența jocului dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere