Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni cu membrană

Pantaloni cu membrană - modele confortabile și fiabile în magazinul Sportano 

Activitățile în aer liber necesită îmbrăcăminte adecvată pentru a vă proteja împotriva frigului, a ploii sau a vântului. Pantalonii cu membrană sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care caută modele concepute pentru condiții nefavorabile. În magazinul nostru Sportano.ro, veți găsi pantaloni cu membrană de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii de la mărci de încredere precum The North Face, Salewa, Columbia, CMP, Black Diamond, Arc'teryx, Marmot sau Peak Performance

Pantalonii cu membrană - sunt utili mai des decât crezi 

Pantalonii cu membrană vor funcționa bine pentru toate activitățile, cum ar fi trekking sau drumeții în munți, și totul depinde de tipul de materiale folosite. O membrană este un tip de înveliș care are deschideri speciale care asigură protecție împotriva trecerii ploii sau a zăpezii. În plus, este conceput pentru a evacua în mod eficient umezeala către exterior, astfel încât corpul să nu se încălzească prea repede. Pantalonii cu o astfel de acoperire sunt concepuți pentru orice activitate fizică ce se desfășoară în condiții meteorologice nefavorabile. O gamă largă de modele face posibilă utilizarea pantalonilor cu membrană atât vara, cât și iarna. 

Pantaloni de trekking, de vânătoare sau de ploaie - tipuri de pantaloni cu membrană 

Printre tipurile de pantaloni cu izolație suplimentară sau cu un strat special, veți găsi pantaloni de trekking cu membrană sau pantaloni de ploaie cu membrană. Modelele de trekking au membrane speciale pe toată lungimea lor sau în zonele predispuse la răceală. Tăietura lor flexibilă nu limitează mișcarea și oferă o protecție suficientă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Pe de altă parte, pantalonii de ploaie au membrane cu un strat hidrofug sau tehnologie DWR, care permite apei să se scurgă pe suprafața țesăturii. Există, de asemenea, pantaloni de vânătoare cu membrană - concepuți pentru excursii pe teren în condiții de precipitații sau vânturi puternice. De cele mai multe ori în culori neutre, acestea sunt, de asemenea, eficiente pentru a preveni pătrunderea umezelii în interior. Pe piață veți găsi, de asemenea, pantaloni softshell cu o membrană rezistentă la vânt, care protejează împotriva frigului și a rafalelor puternice de vânt.  

De asemenea, se poate face o distincție între pantalonii cu membrană pentru femei și pantaloni cu membrană pentru bărbați, care diferă prin croiala sau variantele de culoare utilizate. 

Alegerea pantalonilor cu membrană de încredere 

Atunci când alegeți pantalonii cu membrană potriviți, este important să vă uitați la construcția pantalonilor și, mai ales, la stratul laminat care este utilizat - de obicei, între stratul exterior și cel interior este plasată o membrană. O membrană în două straturi (2L) este o combinație între membrană și stratul exterior, cu o căptușeală care protejează cel mai adesea interiorul. O construcție 2.5L este o membrană combinată cu un strat exterior, iar în locul unei căptușeli există o armătură. Pe de altă parte, o construcție în trei straturi, sau 3L, este o țesătură lipită permanent de membrană și căptușeală. În plus, verificați rezistența la apă a articolului de îmbrăcăminte în cauză, dacă doriți ca pantalonii să vă protejeze eficient împotriva apei. Rezistența la apă se măsoară în coloane de apă, iar valorile indicate sunt în milimetri. Pantalonii de peste 10.000 mm vor proteja țesătura împotriva pătrunderii apei, chiar și în caz de ploaie puternică. Respirabilitatea este, de asemenea, un parametru important, unde unitatea g H20/m2 este cel mai des întâlnită.  

Pantaloni cu membrană - din ce materiale sunt confecționați? 

Pantalonii cu membrană sunt, de obicei, confecționați din materiale sintetice, cum ar fi poliesterul, nailon sau amestecuri de țesături sintetice. Această soluție oferă în principal lejeritate și protecție adecvată împotriva frigului. Pantalonii cu un strat hidrofug DWR, folosit adesea la pantalonii softshell, sunt, de asemenea, foarte populari. Stratul hidrofug asigură scurgerea picăturilor de ploaie sau de zăpadă de pe suprafața țesăturii, iar pantalonii rămân uscați. Dacă sunteți în căutarea unei croieli potrivite, alegeți pantaloni cu membrană GORE-TEX®. Aceasta este țesătura utilizată în majoritatea hainelor, încălțămintei și accesoriilor pentru activități în aer liber. Garantează un nivel ridicat de impermeabilitate, protecție împotriva rafalelor puternice de vânt, a frigului și, în același timp, asigură o circulație adecvată a aerului. 

Mărci care oferă pantaloni cu membrană de calitate 

În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi pantaloni cu membrană de înaltă calitate de la mărci precum Arc'teryx, The North Face, Salewa, CMP, Marmot sau Peak Performance. Majoritatea modelelor de pantaloni de trekking cu membrană sunt concepute cu tehnologia GORE-TEX®, care garantează un nivel ridicat de rezistență la apă și vânt. Pe de altă parte, pantalonii Softhshell folosesc membrane pentru a proteja împotriva vântului și a frigului.  

Dacă sunteți în căutarea unor pantaloni de ploaie cu membrană, verificați modelele selectate de la Columbia, care dispun de tehnologia Omni-Tech™, care asigură o impermeabilitate excelentă și maximizează respirabilitatea țesăturii pentru a elimina excesul de umiditate. Modelele Black Diamond sunt prevăzute cu acoperirea DWR menționată mai sus, care permite apei să se scurgă de pe suprafața țesăturii. 

Extindere descriere Restrângere descriere