Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Overgripuri de tenis

Învelitori de tenis - găsiți modelul potrivit în magazinul Sportano 

Sunteți la început de drum în tenis sau poate doriți să vă îmbunătățiți tehnica și abilitățile de joc? Oricare ar fi nivelul dumneavoastră de expertiză, merită să aveți grijă de echipamentul potrivit pentru ca fiecare joc să fie nu doar confortabil, ci și eficient. Unul dintre cele mai importante elemente ale unei rachete de tenis este mânerul, care influențează confortul și precizia jocului.  Este recomandabil să se potrivească racheta de tenis și mânerul acesteia cu învelișurile de tenis potrivite, care sunt responsabile de aderență, ceea ce se traduce în putere și rezistență la impact. În oferta Sportano.ro veți găsi învelitori de tenis de înaltă calitate de la producători de renume precum YONEX, HEAD, BABOLAT, Wilson sau Tecnifibre.

Baza sau în aer liber, sau tipuri de învelișuri pentru rachete de tenis 

Există două tipuri de învelișuri pentru rachetă disponibile pe piață: învelișul de bază pentru o rachetă de tenis și învelișul exterior pentru o rachetă de tenis. Primul tip este montat pe mânerul rachetei, iar banda este echipată cu găuri speciale care sunt concepute pentru a îndepărta umezeala și transpirația. Învelișul de bază este mult mai gros decât învelișul exterior, cunoscut și sub numele de înveliș superior. Învelișul exterior, pe de altă parte, se aplică peste învelișul de bază și are rolul de a îmbunătăți grosimea mânerului, de a proteja învelișul de bază și de a oferi o senzație mai bună pentru racheta în sine.

Atunci când alegeți, merită, de asemenea, să acordați atenție tipurilor de suprafață ale învelișurilor în sine, unde se face o distincție între învelișurile lipicioase și cele uscate. Învelișurile uscate sunt plăcute la atingere, dar trebuie ținute mult mai strâns în timpul jocului pentru a le împiedica să se rotească sau să alunece în timpul mișcărilor. Pe de altă parte, învelișurile lipicioase aderă bine la mână și nu se rotesc, dar pot provoca o senzație de lipsă de aderență fermă.  

Alegerea unui wrap de tenis potrivit 

Atunci când alegeți învelișul potrivit pentru o rachetă de tenis, trebuie să acordați atenție absorbției de umiditate, deoarece articolul trebuie să absoarbă bine umiditatea, apa sau transpirația. Mâinile transpiră în timpul efortului intens, ceea ce duce la slăbirea aderenței rachetei. În ceea ce privește aderența, merită să vă uitați atent la racheta aleasă cu wrap, care trebuie să ofere o aderență excelentă, contribuind la un joc eficient și confortabil. Aici este necesar să ne uităm la tipurile de împachetări - lipicioase și uscate, adică cu o suprafață lipicioasă care nu se rotește în timpul jocului sau uscată, oferind o senzație plăcută.  

Pe lângă aceasta, acordați atenție grosimii, unde un înveliș mai subțire oferă o senzație mult mai bună pentru unghiurile de mânuire și controlul la impact. O înfășurare mai groasă oferă mai puțin control, dar contribuie la creșterea confortului de joc. La cumpărarea de împachetări de tenis, prețul este influențat de calitate și durabilitate, care merg mână în mână cu materialele sau soluțiile folosite. Atunci când alegeți, potriviți învelișurile cu propriile nevoi și preferințe, astfel încât fiecare joc să vă aducă o experiență de neuitat.  

Învelitori de tenis - iată pe ce mărci să pariezi 

În sortimentul magazinului de articole sportive Sportano.ro veți găsi învelitori de tenis de la mărci renumite precum Wilson, YONEX, HEAD, Tecnifibre sau BABOLAT. În gama noastră, vă puteți dota cu învelitori de bază sau exterioare de înaltă calitate, care sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi țesături sintetice, piele, pâslă sau elastomeri. Sunteți sigur că veți potrivi învelișurile la racheta dumneavoastră și la propriile nevoi pentru a face fiecare joc plăcut și eficient. Dacă nu sunteți sigur ce produs va funcționa cel mai bine, optați pentru serviciul nostru pentru clienți pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă!

Extindere descriere Restrângere descriere