Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Genți și rucsacuri de tenis

Genți și rucsacuri pentru tenis - alege o tavă și un model confortabil din oferta magazinului Sportano 

Îmbrăcămintea, accesoriile sau racheta necesită utilizarea unei genți sau a unui rucsac de tenis adecvat, în care să puteți depozita în mod convenabil echipamentul necesar pentru jocul dumneavoastră. Atunci când mergeți la terenul de tenis, de obicei luați cu dumneavoastră și echipamentul, care de multe ori ocupă mult spațiu. De aceea, cel mai bine este să alegeți geanta de tenis sau rucsacul de tenis potrivit, astfel încât să vă puteți potrivi confortabil echipamentul oriunde ați juca. În magazinul Sportano.ro veți găsi genți și rucsacuri de tenis de înaltă calitate de la mărci renumite precum Wilson, HEAD, Dunlop, BABOLAT, Tecnifibre sau HYDROGEN

O alegere de geantă de tenis pentru fiecare jucător 

Atunci când alegeți o geantă de tenis, merită să țineți cont de forma acesteia, deoarece se face o distincție între gențile clasice pentru rachetele de tenis și gențile cu cuier. Primul model este similar cu forma unei rachete de tenis și are capacități diferite (de la una la mai multe rachete). Atunci când alegeți acest tip de geantă, acordați atenție mânerului și calității construcției, precum și interiorului său, unde sunt plasate racheta sau alte piese de echipament. Pe de altă parte, gențile de tenis cu curea sunt, de obicei, modele de mare capacitate și vor fi excelente pentru a depozita mai multe rachete și accesorii de tenis atunci când călătoriți. 

Atunci când cumpărați geanta de tenis potrivită, acordați atenție materialului de construcție, în cazul în care materialele sunt, de obicei, materiale sintetice grele și impermeabile și nailon, care este durabil și ușor. Uneori se utilizează și piele sintetică, care garantează rezistența la umiditate și la intemperii.  

Alegerea rucsacului de tenis potrivit 

Rucsacul de tenis îți permite să colectezi accesoriile necesare pentru joc. Mai presus de toate, vă permite să vă depozitați racheta astfel încât să nu fie expusă la deteriorări în timpul transportului. De obicei, un compartiment special este proiectat pentru acest lucru, în care se introduce racheta. Cu toate acestea, majoritatea modelelor sunt concepute doar pentru a ține capul rachetei, mânerul propriu-zis ieșind din rucsac. Prin urmare, alegeți un produs care are un compartiment special în rucsac conceput pentru a ține întreaga rachetă. Rucsacurile de tenis au, de obicei, și alte compartimente în afară de compartimentul principal pentru a găzdui ținuta, accesoriile și echipamentele mai mici. Atunci când alegeți un rucsac de tenis, acordați atenție capacității și dimensiunilor pentru a se potrivi cu racheta și cu alte echipamente de tenis. 

Rucsacuri profesionale și genți de tenis pentru copii 

La Sportano, vă oferim rucsacuri profesionale pentru copii și genți de tenis pentru copii, astfel încât copilul dumneavoastră să poată lua echipamentul necesar la antrenament sau la meciuri. Modelele selectate sunt de obicei fabricate din materiale robuste și ușoare pentru a face transportul echipamentului confortabil. În plus, acestea sunt concepute în dimensiuni mai mici pentru a se potrivi cu echipamentul destinat celor mai tineri jucători de tenis. Veți găsi rucsacuri sau genți de tenis pentru copii în multe variante de culori și grafice, ceea ce cu siguranță va fi pe placul pasionaților de tenis.  

Mărci care oferă rucsacuri și genți de tenis de calitate 

La magazinul de sport Sportano, ne-am ocupat de echipamente și accesorii pentru sporturi cu rachetă de cea mai bună calitate. De aceea, veți fi echipat cu rucsacuri și genți de tenis de înaltă calitate de la producători consacrați precum Dunlop, BABOLAT, Tecnifibre, HYDROGEN, HEAD sau Wilson.  

La noi vei găsi o geantă de tenis HEAD, o geantă de tenis BABOLAT, o geantă de tenis Wilson, precum și un rucsac de tenis HEAD sau un rucsac de tenis Wilson. Potriviți modelul potrivit în ceea ce privește capacitatea și dimensiunile, precum și numărul de compartimente, astfel încât să puteți amplasa echipamentul necesar pentru antrenamente sau meciuri. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit, iar dacă nu vă satisface așteptările, îl puteți returna până la 30 de zile.  

Extindere descriere Restrângere descriere