• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trotinete pentru adulți

Trotinete clasice: ideale pentru plimbări urbane și nu numai!

Trotinetele clasice sunt o formă excelentă de recreere și un mijloc de transport pentru copii și adulți. Indiferent de destinația lor, acestea trebuie să asigure siguranță și durabilitate. În gama Sportano veți găsi cele mai bune scutere clasice exclusiv de la mărci de top (cum ar fi Hudora, Micro, Razor sau Scoot&Ride) pentru a vă deplasa în oraș sau pe alte terenuri. 

Ce scuter pentru a alege pentru un adult? 

Trotinetele clasice pentru adulți de înaltă calitate sunt fabricate din materiale durabile și rezistente. Designul lor ține cont de o sarcină mai mare și de o rază de acțiune a brațelor diferită de cea a vehiculelor pentru copii. Trotinetele pentru adulți trebuie să aibă o suspensie robustă, adesea susținută de amortizoare care fac ca deplasarea să fie lină și confortabilă. Capacitatea de a regla înălțimea ghidonului este, de asemenea, importantă, astfel încât să poată fi ajustată în funcție de înălțimea fiecărui utilizator.  

Modelele moderne de scutere clasice pentru adulți dispun de frâne puternice pe disc, amplasate atât pe puntea față, cât și pe cea spate. În plus, multe modele au iluminare integrată pentru a călători pe întuneric sau în locuri întunecate, precum și picioare și suporturi pentru picioare care se pliază odată cu mișcarea picioarelor. Adulții care călătoresc pe drumuri și străzi aglomerate ar trebui să aleagă scutere cu apărători de noroi. Acestea vor proteja hainele de murdărire atunci când mergeți pe suprafețe nisipoase sau umede. Trotinetele clasice pentru adulți au roți mici pentru uz recreațional sau roți mai mari, cu pompă, ideale pentru o deplasare mai rapidă. 

Cele mai bune scutere pentru copii: juniori și cei mai mari

Pentru cei mai mici copii, cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, cele mai bune opțiuni sunt așa-numitele plimbări cu scuterul. Acestea au un scaun reglabil, ceea ce le face ideale chiar și pentru copiii mici care fac primii pași. Sistemul patentat de siguranță, utilizat, printre altele, la scuterele pentru copii Scoot&Ride, împiedică roțile să se răstoarne sau să se blocheze pe suprafețe inegale. Iar la simpla apăsare a unui buton, scuterul se transformă într-un scuter cu trei roți. 

Atunci când vine vorba de alegerea unei trotinete clasice pentru copii mai mari și adolescenți, merită să vă uitați la modelele renumitei companii Micro. Acestea au roți robuste, umplute cu aer, din poliuretan, cu o lățime de 200 mm, pentru a depăși chiar și trotuarele strâmbe sau suprafețele nisipoase. Platforma este fabricată din conglomerat și fibră de sticlă. Această soluție oferă o serie de avantaje: ușurința vehiculului, amortizare pe teren accidentat și o rulare lină și confortabilă. Sistemul de frânare integrat asigură siguranța și oprește imediat în fața obstacolelor. Ghidonul reglabil îi permite să se adapteze la înălțimea oricărei persoane, iar sistemul de pliere asigură transportul și depozitarea ușoară.  

Extindere descriere Restrângere descriere