• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Scoot&Ride

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Înființată în 2010, Scoot & Ride este specializată în fabricarea de echipamente și accesorii profesionale pentru copii, cum ar fi trotinete, rucsacuri și căști. În ultimul deceniu, brandul a crescut și și-a extins semnificativ activitatea pentru a include distribuția pe multe piețe internaționale.  

Scoot & Ride acordă o mare importanță multifuncționalității și performanței fiecărui echipament, astfel încât compania își concentrează atenția asupra fabricării, folosind numai materiale de înaltă calitate, care sunt, de asemenea, ecologice și reciclabile. 

Produsele Scoot & Ride sunt dedicate celor mai tineri utilizatori, așa că, în acest caz, certificatele care atestă calitatea produsului și durabilitatea acestuia sunt deosebit de importante. Producătorul îndeplinește toate standardele, cum ar fi: E N71/ EN 14619/ EN 1078 și multe altele care asigură siguranța utilizării. În plus, compania evită utilizarea PVC-ului și a altor materiale sintetice în favoarea materialelor de la furnizori de încredere. 

Produsele Scoot & Ride trec printr-o mulțime de teste înainte de a fi lansate, astfel încât puteți fi siguri că achiziția dvs. a fost făcută cu atenție la detalii. Accesoriile de la Scoot & Ride sunt un element sigur și distractiv pentru cei mai tineri utilizatori. 

Extindere descriere Restrângere descriere