Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șosete de ciclism

Șosete de ciclism în ofertă la Sportano.ro

Categoria de șosete de ciclism de pe Sportano.ro este un loc unde veți găsi cele mai durabile și confortabile modele de pe piață. Șosetele de ciclism de diferite tăieturi, selectate de experți, vă vor asigura confortul pe fiecare traseu. Aveți încredere în mărcile cu experiență și asigurați-vă confortul cu Sportano. Fie că sunteți un ciclist de agrement sau un ciclist profesionist, avem șosete care nu vă vor dezamăgi. 

Ce șosete să alegeți pentru ciclism?

Principalul factor în alegerea îmbrăcămintei sportive și a lenjeriei de corp este materialul. Acest lucru nu este diferit în cazul șosetelor de ciclism. Acestea trebuie să fie confecționate din materiale sintetice care elimină imediat transpirația acumulată în exterior și asigură o circulație a aerului. Acesta este de obicei elastan sau poliamidă. Foarte des se poate întâlni cu fibra Coolmax®, care are proprietăți termoactive excelente. 

De asemenea, merită să acordați atenție tehnologiilor utilizate în șosete, care ajută la alegerea unor șosete adecvate cerințelor utilizatorului și condițiilor meteorologice. De exemplu, în sezonul rece, șosetele de ciclism de iarnă cu izolație PrimaLoft® și o membrană impermeabilă vor fi o alegere bună. Pe de altă parte, vara, merită să optați pentru șosete de ciclism din fibră Soft Air, datorită căreia piciorul transpiră mai puțin, iar umezeala este transportată rapid în exterior. Dacă în materialele folosite sunt prezenți ioni de argint, înseamnă că șosetele de ciclism au proprietăți antibacteriene și elimină formarea de mirosuri neplăcute. 

Atunci când alegeți șosete pentru ciclism, acordați atenție înălțimii lor - ar trebui să ajungă până la jumătatea gambei. Datorită faptului că multe modele sunt caracterizate de culori intense, șosetele influențează vizibilitatea unui biciclist printre ceilalți participanți la trafic. Materialul lor protejează picioarele împotriva abraziunilor și a rănilor, de aceea sunt un element obligatoriu al ținutei fiecărui ciclist. 

Cele mai bune șosete de ciclism de la mărcile profesionale

La Sportano veți găsi șosete de ciclism pentru bărbați și femei de la mărci cu experiență și de încredere - 100%, Northwave sau Alé. Dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate superioară care să vă asigure o călătorie confortabilă chiar și în condiții dificile, sunteți în locul potrivit. Dacă nu știți ce șosete să alegeți pentru bicicleta dumneavoastră, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să vă ajutăm în alegerea dumneavoastră. Dacă se dovedește că produsul nu corespunde așteptărilor dvs. sau mărimea șosetelor nu corespunde - le puteți returna cu ușurință. La Sportano, satisfacția dvs. și performanța eficientă a produselor noastre este ceea ce contează cel mai mult

Extindere descriere Restrângere descriere