Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lenjerie pentru ciclism

Lenjerie de ciclism în magazinul de sport Sportano.ro

Categoria de lenjerie intimă pentru bicicletă din magazinul Sportano este un loc în care veți găsi chiloți, boxeri, șosete sau sutiene care să vă asigure cel mai mare confort în timp ce pedalați. Experții noștri au selectat produse de la mărci cu experiență și dovedite, astfel încât să puteți fi siguri că lenjeria intimă va satisface așteptările dumneavoastră. Completează-ți trusa de ciclism cu Sportano! 

Ce lenjerie de corp să alegeți pentru ciclism? Parametri și proprietăți

Care este cea mai bună lenjerie de corp pentru ciclism? Există mai multe aspecte la care trebuie să acordați atenție. În primul rând, ar trebui să fie confecționată din materiale termoactive, adică din materiale care elimină cu ușurință umezeala și nu o rețin în interior. Materialele sintetice, cum ar fi poliesterul, au aceste proprietăți. În plus, merită să țineți cont dacă lenjeria intimă a fost produsă în tehnologia fără cusături. O astfel de cusătură previne iritațiile și face ca lenjeria intimă să fie mai confortabilă. În lenjeria intimă de ciclism de înaltă calitate, se folosește tehnologia ionilor de argint. Acestea se află în structura țesăturii și au proprietăți antibacteriene. Acest lucru previne apariția infecțiilor și a mirosurilor neplăcute. 

Atât femeile, cât și bărbații pot cumpăra chiloți sau boxeri cu inserții speciale, adaptate la constituția lor. Acestea sunt fabricate din spumă și au rolul de a reduce disconfortul cauzat de șederea pe o șa de bicicletă îngustă. Forma tălpii se adaptează perfect la structura corpului și la forma scaunului, absorbind în același timp șocurile și oferind o senzație de moliciune. Acest tip de lenjerie intimă este deosebit de important în timpul călătoriilor lungi, când corpul ciclistului este expus la contactul prelungit cu șaua. 

Lenjeria intimă pentru femei pentru ciclism constă, printre altele, în sutiene speciale pentru sport. Sarcina sutienelor este de a susține eficient sânii chiar și pe traseele solicitante și accidentate. Funcționalitatea sutienului este influențată de bretelele largi, cupele căptușite și materialul sintetic elastic, care se potrivește corpului. 

Lenjeria de corp termică pentru ciclism: când să optezi pentru ea?

Îmbrăcămintea potrivită pentru ciclism nu înseamnă doar pantofi confortabili, tricou și pantaloni scurți, ci și lenjerie de corp termică. Indiferent dacă pedalați în mod profesionist sau în timpul liber, lenjeria de ciclism ar trebui să fie întotdeauna baza îmbrăcămintei dumneavoastră. Acesta are un impact semnificativ asupra confortului și confortului călătoriei dumneavoastră. Cheia este să alegeți mărimea potrivită, astfel încât lenjeria intimă să se potrivească bine corpului și să nu preseze prea tare. La Sportano am adunat pentru tine lenjerie de ciclism de la cei mai buni producători din industrie. Alegeți modelul dvs. astăzi și bucurați-vă de o călătorie confortabilă. 

Extindere descriere Restrângere descriere